Nicoleta Nucă dă totul pe față, după operațiile estetice: ”M-am simțit complexată, dar am…”

Publicat: 28/05/2018 | 22:26

Nicoleta Nucă este una dintre vedetele care nu s-a ferit să apeleze la medical esthetician, punându-și silicoane și operânduși nasul. Dar ea spune acum că nu a mai apelat la astfel de intervenții și că trage din greu la sala și mănâncă sănătos. Ăsta ar fi secretul pentru un corp de invidiat.

“Au fost intervenții, dar acum nu am mai făcut nimic. Insist pe faptul că alimentația și sportul constant te ajută să arăți cum îți dorești. Rezultatele rapide sunt de scurtă rapidă. Pentru mine sportul, antrenamentele și alimentația corectă nu au pauze”, a povestit Nicoleta Nucă, la Răi Da’ Buni, emisiune moderată de Mihai Morar.

“Am citit cărți de automotivare și de  dezvoltare personale. Am o cicatrice pe față, este vorba de o procedură cu laser care în timp va nivela cicatricea. Este o citratrice de la naștere pe care am căpătat-o în urma unei probleme medicale, m-am simțit și complexată, dar am învățat să o accept. Am impresie ca acum e parte din mine. Cred că trăim într-o societate în care putem să ne ajutăm mult pe noi înșine în ceea ce privește starea de bine a psihicului. Dacă pot să corectez ceva, o voi face, dacă nu, trăiesc cu ea”, a mai spus vedeta.

Nicoleta și-a făcut operațiile în urmă cu un an, în Turcia.

Citește și...