Nicoleta Nucă vrea să înfiize copii: ”A iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă”

Publicat: 28/09/2018 | 16:37

Nicoleta Nucă își dorește o familie numeroasă! Artista a mărturisit că vrea să aibă o fetiță, dar și să adopte câțiva copilași.

„Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, a declarat Nicoleta Nucă pentru life.ro.

Nicoleta Nucă trăiește o poveste de dragoste alături de Alex Ursache. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu un an și de atunci sunt de nedespărțit. (CITEȘTE ȘI: NICOLETA NUCĂ VREA SĂ SCAPE DE UN SEMN DE LA NAȘTERE: ”AM ÎNCEPUT O PROCEDURĂ CU LASER”)

„Ne-am cunoscut un an în urmă la ziua de naștere a unei prietene comune și de acolo a pornit toată povestea. Este o relație frumoasă bazată pe iubire și încredere și alături de el mă simt „acasă”, sentiment extrem de important pentru mine”, a spus ea.

Nicoleta Nucă a apelat la medicii esteticieni

Nicoleta Nucă este una dintre vedetele care nu s-a ferit să apeleze la medical esthetician, punându-și silicoane și operânduși nasul. Dar ea spune acum că nu a mai apelat la astfel de intervenții și că trage din greu la sala și mănâncă sănătos. Ăsta ar fi secretul pentru un corp de invidiat. (VEZI ȘI: NICOLETA NUCĂ ŞI-A SCOS SILICOANELE LA PISCINĂ! CUM ARATĂ ARTISTA DUPĂ CE S-A ”TUNAT”)

„Au fost intervenții, dar acum nu am mai făcut nimic. Insist pe faptul că alimentația și sportul constant te ajută să arăți cum îți dorești. Rezultatele rapide sunt de scurtă rapidă. Pentru mine sportul, antrenamentele și alimentația corectă nu au pauze”, a povestit Nicoleta Nucă, la Răi Da’ Buni

Citește și...