Nicoleta Voica și Alin Bagiu, nuntă în secret! “Nimeni nu…”

Publicat: 24/11/2018 | 10:46

Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit civil! Fericitul eveniment a avut loc în această vară, iar cununia religioasă în urmă cu o lună. Cei doi au fost extrem de discreți și au dorit ca doar familia și prietenii apropiați să știe de decizia lor.

Am fost într-o poveste până acum și căsătoria la ofițerul stării civile a fost, dar am făcut și căsătoria religioasă în secret. Am vrut să facem ceva pompos, dar bunica lui Alin s-a îmbolnăvit. Da, trăiește, are 85 de ani. Nimeni nu știa că am făcut nunta religioasă. Toată lumea a fost încântată, petrecerea a fost cu 35 de persoane. Eveniment pentru noi și prietenii noștri. Era un grajd mai vechi, transformat într-o sală de evenimente. Am păstrat și elementele autentice.”, a spus Nicoleta Voica la un post de televiziune.

La rândul lui, Alin Bagiu a declarat: „Toată lumea ne întreabă despre luna de miere. Având în vedere că amândoi am mai avut câteva luni de miere, am zis să avem o viață de miere. Nu ne mai petrecem, am făcut nunta în taină, cu Dumnezeu lângă noi. Am făcut o masă în familie. A fost într-un loc în care oricum nu încăpeam mai mult de opt persoane câte am fost. Au fost nașii și părinții mei”.

Citește și...