Nicoleta Voicu are probleme de sănătate: ”Diagnosticul a fost pus de către medicul care m-a consultat ”

Autor: A.N.
Publicat: 10/10/2019 | 20:46

Nicoleta Voicu are probleme de sănătate. Artista are mai multe hematoame care au apărut la nivelul picioarelor, dar şi al mâinilor. Situațiile tensionate din ultima perioadă, dar și stresul și-au pus amprenta asupra sănătății Nicoletei Voicu.

„Răspund mesajelor primite de la voi dacă sunt bine? Sunt și nu prea…sunt. Cam la modul acesta si-a pus amprenta tot ce am trăit în ultima perioadă. S-au reactivat aceste hematoame spontane, care apar la 3-4 zile atât pe membrele inferioare cât și superioare. Pentru prima dată au apărut cu trei ani in urmă. Am fost la Spitalul de Urgență Floreasca. Diagnosticul a fost pus de către medicul care m-a consultat atunci. Au reapărut cu cinci luni în urmă. Apar sub forma unor pete, mai mari sau mai mici, pe sistem nervos. Pentru o perioadă, liniște. Sănătatea este mai importantă decât orice pe lumea asta. „Am iubit destul. Acum mă odihnesc”, Octavian Paler Seara frumoasă tuturor”, a scris Nicoleta Voicu pe Facebook.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș. După aproape un an și jumătate, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Gheorghe Turda susținea că ex-partenera lui era o femeie geloasă, iar acesta a fost motivul principal care a dus la rutptura dintre ei. Pe de altă parte, Nicoleta Voicu mărturisea că artistul era caprivat de latura profesională, lucru care a dus la separarea definitivă. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE CÂNTĂREȚE DE MUZICĂ POPULARĂ RECUNOAȘTE PROBLEMELE FINANCIARE GRAVE: ”SITUAȚIA MEA ERA CRITICĂ! MERGEAM PE STRADĂ ȘI PLÂNGEAM…”)

Artista însă l-a făcut din nou praf pe Gheorghe Turda.

”Când ai să înțelegi domnule Turda?

Când ai să înțelegi să nu mai dai like uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă?
Când ai sa înțelegi ca nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale? 
Cand ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor? 
Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașina este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit ? 
Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea?
Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera “D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după? 
Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine? 
Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? 
Când?
Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita “plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? 
Altele erau valorile artistice lângă care prezența ta nu era umbrită!
Eu eram prea neînsemnată ptr tine”, a scris Nicoleta Voicu pe contul ei de Facebook.

”Să-ți reamintesc, dle Turda!
Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului 
La o zi după intervenția chirurgicală. 
Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. 
Se prelingea sângele pe gâtul tău. 
Eram acolo să am grijă de tine.
Eu nu eram pentru filmare.
Artiști mulți și valoroși. 
Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine.
Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut:
” Dar ce-i cu tine, dragă p’ aici? ” 
Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund? 
Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. 
Acum i-aș răspunde eu: 
“Dar ce-i cu tine p’ aici?” 
Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine. 
Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC, în emisiune la Măruta. 
Aceeași persoană mă scoate din spectacole.
Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. 
De ce mă cauți dle Turda? 
Că eu m-am săturat la refuz!
Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! 
Rămâi cu lumea!”, a mai scris Nicoleta Voicu.

Citește și...