Una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară recunoaște problemele financiare grave: ”Situația mea era critică! Mergeam pe stradă și plângeam…”

Publicat: 26/05/2019 | 22:43

E o fire pozitivă, de asta zâmbește mereu! Dar a trecut și prin momente groaznice, în care doar tăria de caracter a reușit să o țină pe picioare! (Avantajele oferite de un studio de videochat) Nicoleta Voicu, frumoasa cântăreață de muzică populară, a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, cum a reușit să ”dribleze” piedicile vieții. Și nu au fost deloc puține.

Numele i-a fost asociat de cele mai multe ori cu celebrul Gheorghe Turda, iubitul ei până în urmă cu doar câteva luni. Dar povestea de dragoste de un an s-a rupt. Pentru Nicoleta a fost un lung picaj. Din fericire, nu a atins pământul. Și-a revenit, a fost propriul ei pilot, și încă unul de excepție. (Cel mai bine platit job din București) A luat-o de la zero, după cum chiar artista mărturisește.

”Nicoleta Voicu a început să-și câștige bănuțul singură! Au fost multe lucruri dureroase. Eu am pornit când în buzunarul meu erau doar 50 de lei, pe care trebuia să-i împart cu cățelul meu, pe care l-am luat de pe stradă. Trebuia să-i iau și lui de mâncare. Am zis, 25 de lei ție, 25 de lei, mie și om vedea cum vom trece puntea!”, au fost primele cuvinte ale cântăreței. (CITEȘTE ȘI: SEXOASA MUZICII POPULARE ȘI-A ANGAJAT ”BODYGUARZI” DIN CAUZA UNOR OBSEDAȚI SEXUALI: ”SUNT DEZAXAȚI! MĂ SUNĂ ȘI…”)

”Mergeam pe stradă și plângeam!”

Nicoleta Voicu spune că acei 50 de lei erau ultimii bani din rezervele de care promisese să nu se atingă, agonisite de la diferite evenimente unde a cântat. S-a întâmplat în urmă cu mai bine de două luni, când Nicoleta a fost la un pas să intre într-o stare depresivă. Dar… (CITEȘTE ȘI: E DECISĂ SĂ DEPUNĂ PLÂNGERE LA POLIȚIE PENTRU HĂRȚUIRE: ”M-A TERORIZAT CU TELEFOANELE!”)

Relansarea a apărut mai repede decât se aștepta. A fost solicitată la o cântare. Și… ”Mulțumesc lui Dumnezeu! Recentul câștig al meu, de acum vreo două săptămâni, a fost de 500 de euro. I-am împărțit tot cu cățelul. Mergeam pe stradă și plângeam și, de unde drămuiam 50 de lei, acum aveam huzurul de a împărți cu el 500 de euro. I-am cumpărat conserve, bobițe…”, a mărturisit Nicoleta Voicu.

Nicoleta Voicu, situație critică: ”Îmi apăruseră pete!”

Cântăreața de muzică populară a avut chiar probleme de sănătate, din cauza stresului prin care a trecut în prima parte a acestui an. ”Situația mea a fost critică. Ajunsesem să fac niște pete vinete pe picioare, de la stres. Și la mâini chiar aveam pete… M-am speriat tare, erau mari, ca atunci când te lovești…  (VEZI AICI: FOSTA IUBITĂ A LUI GHEORGHE TURDA, FILMATĂ ÎN NOUL CUIBUȘOR DE NEBUNII)

Poți să fii suspect de diabet, chiar! Nu a fost ușor în acea perioadă, dar acum sunt OK”, a mai dezvăluit Nicoleta.

”Abia dacă mâncam un covrig… apoi mă culcam!”

Deșteptarea în zori, apoi un lung traseu, care se încheia peste mai mult de 12 ore. Nicoleta Voicu a lucrat, în urmă cu mulți ani, în învățământ. A fost o perioadă grea pentru ea, foarte obositoare. ”Plecam la șase dimineața, pentru că altfel întârziam, trebuia să fiu la ora opt la școală, și veneam seara, la șapte jumate. (NU RATA: CE MESAJ I-A TRIMIS GHEORGHE TURDA FOSTEI IUBITE, CHIAR DE ZIUA EI)

De multe ori, abia dacă mâncam un covrig pe drum… Ajungeam acasă, doar schimbam hainele de pe mine, adormeam, iar a doua zi o luam de la capăt. Dar oamenii mă judecă. Spun că am avut un interes în relația cu domnul Turda, că am vrut să mă relansez! S-a încheiat acest subiect pentru mine. E cel mai dureros capitol din viața mea”, a încheiat Nicoleta Voicu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)