Nicu Paleru și cea mai mare durere din viața lui: ”La 37 de ani am pierdut tot!”

Publicat: 05/12/2019 | 19:03
Nicu Paleru și cea mai mare durere din viața lui: ”La 37 de ani am pierdut tot!”

Fanii îl percep drept un artist care stă tot timpul cu zâmbetul pe buze, cântă muzică de petrecere și asigură, oriunde ajunge, o atmosferă ”dansantă” de toată frumusețea. Însă Nicu Paleru a trecut, în viață, și prin momente dificile, iar cântărețul a dezvăluit marea sa durere în timpul emisiunii ”Acces Direct”.

Recunoaște că a făcut excese și că totul s-a datorat unor greșeli. Și-a pierdut casa și familia atunci când avea 37 de ani, rămânând și cu datorii. Însă o astfel de experiență dureroasă l-a determinat să reconsidere întreaga sa viață, apelând – așa cum se întâmplă în momente foarte grele – chiar și la ajutor divin. Bineînțeles, depresia a fost însoțită și de consumul de alcool, Nicu Paleru mărturisind că era, la vremea respectivă, deznădăjduit.

”Am făcut şi excese, pe fondul unor greşeli. Pe la 37 de ani am pierdut tot, familie, casă, absolut tot. Am rămas şi cu nişte datorii, nu am jucat la jocuri de noroc, doar că am vrut mai mult decât trebuia. Atunci am zis, Doamne, mă las pe mâna ta. Şi acela a fost momentul în care mi-am dat seama că nu mai am putere. M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie, deznădejde. Apoi am cunoscut-o pe soţia mea într-un turneu în America”, a spus Nicu Paleru.

Nicu Paleru: ”M-am apucat şi de băutură, era o formă de depresie”

”Eram din două medii diferite”

Proveneau din două medii diferite, a recunoscut Nicu Paleru, revenindu-se la femeia care avea să îi devină ”jumătate”. Era mai tânără cu 11 ani decât el și au trecut 9 luni de zile până s-au căsătorit.

”Ea nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul. Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo 9 luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată”, a spus Nicu Paleru.