Nicușor Moldovanu, alias Johny Chass, săltat de mascați după ce a amenințat Poliția pe Facebook: “Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi…”

Publicat: 23/04/2020 | 13:19

Nicio faptă nu rămâne fără ecou! De asta și-a dat seama azi Nicușor Moldovanu, un tânăr din orașul Hârlău, care a fost trezit și săltat de mascați după ce a amenințat Poliția pe Facebook. Bărbatul este cunoscut sub numele de Johny Chass.

Citește și: Incredibil! Infectați cu noul coronavirus, doi medici chinezi s-au trezit cu pielea închisă la culoare! Explicațiile specialiștilor

Nicușor Moldovanu, săltat de mascați după amenințările făcute la adresa Poliției

Polițiștii și procurorii din Iași au efectuat astăzi percheziții la Hârlău, la casa unui bărbat de 28 de ani care este acuzat de ultraj. Descinderile au avut loc la primele ore ale dimineții, la acțiune participând și ofițeri ai Serviciului de Acțiuni Speciale. Cercetat în acest caz este Nicușor Moldovanu sau “Johny Chass”, cum este el cunoscut pe Facebook. În ultimele zile, individul a postat mai multe videoclipuri pe pagina socială în care a adus ofense Poliției Române.

Fapta tânărului  încadrează la ultraj, pentru că filmările de pe Facebook au caracter public și, din acest motiv, polițiștii de la Hârlău au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău, care a deschis un dosar penal.

“Vreau să arăt până unde a putut ajunge nenorocita asta de Poliţie. Nu face altceva decât să reprezinte un pericol public. (…). Eşti plătit din banii oamenilor să le oferi mă, atenţie. Unde e haina aia. Prezentaţi un pericol public iminent. A început să se amendeze pentru că postam pe Facebook? Nenorociţii. Aţi dat 10 milioane amendă pentru că am postat pe Facebook. Să vadă lumea că sunteţi nişte panarame… Ţineţi cont, nu aveţi tatuaje. Dacă sunteţi atât de şmecheri şi mafioţi, tatuați-vă aşa cum suntem şi noi, luaţi-vă o haină de şmechereala, ieşiţi pe stradă şi bateţi lumea.

V-aţi luat cu cine nu trebuie, ţineţi cont! În fiecare judeţ, oraş, ce face Poliţia? Ne dă amenzi peste amenzi că aşa cere şeful. Poliţia din oraşul Hârlău am sesizat-o să mi se aducă şi mie un pachet, un pachet de 30 de lei de la Primăria Hârlău. Am făcut-o din ambiţie! Am făcut pentru că îmi cunosc drepturile. Potoliţi-vă până nu va sare lumea în cap şi o să ajungă să intre în casele voastre. Am primit amendă de 1.000 de lei pentru că am cerut poliţiei să se potolească. Dacă handicapatul de şef este prost, nu trebuie să faci ca el (…)”, a spus Nicușor Moldovanu într-unul dintre videoclipuri.

Supărarea bărbatului a pornit de la faptul că, zilele trecute, a primit o amendă de 1.000 de lei tot pentru o postare pe Facebook.