Nimeni nu se aștepta! Ce avere împart Alex Papadopol și Ioana Ginghină la divorț. El nu se alege cu NIMIC

Publicat: 18/06/2019 | 11:31

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol vor divorța zilele acestea la notar și tot atunci se vor înțelege și asupra partajului pe bunurile comune. Ioanei i-a fost imposibil să vorbească până acum cu cel care încă îi mai este soț și asta pentru că Papadopol refuză vehement să comunice cu ea, singura cale comună fiind prin avocați.

Ce avere împart Alex Papadopol și Ioana Ginghină la divorț

Cei doi au împreună o vilă care valorează aproximativ 200.000 de euro. Casa a fost construită de cei doi în urmă cu doi ani, unde va lângă București. În prezent, Ioana Ginghină locuiește cu Ruxi în vilă, iar Alexandru Papadopol s-a mutat de acasă în urmă cu câteva luni. Potrivit informațiilor apărute în presă, actorul ar vrea să îi cedeze fiicei lui partea lui din vilă pentru a putea locui cu mama sa acolo.

„Alexandru și Ioana trebuie să se pună de acord asupra pensiei alimentare, a programului de vizitare al fiicei lor și asupra împărțirii bunurilor etc. S-ar putea să se vadă zilele astea, ca să discute despre pretențiile pe care le are fiecare, dar la fel de bine s-ar putea ca lucrurile să se tranșeze în fața notarului. Papi se gândește să îi lase Ruxandrei partea lui din vilă, pentru ca Ioana și fetița să poată locui în continuare acolo. Din câte știu, custodia va fi comună, oricum el își dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa și se bazează și pe ajutorul bunicilor, adică al părinților lui. Rămâne de văzut cum se vor înțelege în privința divorțului, dar important e că amândoi se gândesc la binele copilului”, au declarat câțiva apropiați din anturajul actorului, relatează libertatea.ro.

Papadopol este decis să divorțeze: “Vrea să-și trăiască viața”

O persoană apropiată cuplului a făcut mărturisiri șocante. Actorul ar fi decis să se despartă de soția lui, deoarece “vrea ea să-și trăiască viața”. Ioana și fiica lor sunt foarte afectate de ceea ce se întâmplă și merg la psiholog. Ioana şi Papi vor divorţa săptămâna viitoare la notar, după 12 ani de mariaj.

„Discuţiile aprinse între Ioana şi Papi au început din senin anul trecut, în timpul vacanţei de vară. Ruxi a încercat de câteva ori să îi potolească, dar nu a reuşit. El s-a mutat înainte de Crăciun într-un apartament al părinţilor lui, iar ea a tot încercat să rezolve criza din mariajul lor. Timp de două luni, Ioana, Papi şi Ruxandra s-au întâlnit la restaurant pentru a discuta pe teren neutru, fără nervi, însă el a rămas la ideea lui că vrea să fie liber şi să-şi trăiască viaţa. Probabil traversează o criză existenţială tipică bărbaţilor trecuţi de 40 de ani. În ultimele trei luni, Papi a rupt orice legătură cu soţia şi cu fiica lui. Rareori îi transmite Ioanei mesaje prin intermediari.

Pentru a depăşi cu bine această perioadă, Ioana şi Ruxi merg la psiholog, iar situaţia e sub control. Ruxi petrece mai mult timp cu mama ei şi practic viaţa ei nu s-a schimbat major. Însă pentru Ioana era important ajutorul lui Papi şi al părinţilor lui care acum nu îi mai răspund la telefon şi nu mai sunt interesaţi nici de Ruxi. El a cerut divorţul, nu ea, iar Ioana îi va face pe plac doar pentru a avea linişte să-şi crească fetiţa. A contactat un mediator şi se vor întâlni în următoarele zile la notar, unde speră să ajungă în mod civilizat la o înţelegere. Comunică doar prin avocaţi în prezent şi nimeni nu vrea să se ajungă la partaj şi custodie prin tribunal. Ei nu au stabilit cum îşi împart bunurile comune pentru că el nu îi mai vorbeşte.

Vila în care au locuit împreună lângă Bucureşti (evaluată la aproximativ 200.000 de euro – n.r.) e a amândurora şi dacă el are pretenţii asupra imobilului, ea e gata să vândă şi să împartă banii. Ioana are de dinainte de căsătorie un apartament cu două camere unde se poate muta oricând cu Ruxi. Actriţa nu are nici o pretenţie asupra bunurilor comune şi îşi doreşte custodia comună pentru fetiţa lor. Ioana îşi doreşte doar să aibă din nou o viaţă liniştită şi să se ocupe de educaţia celei mici. Ea suferă enorm că socrii ei, părinţii lui Papi, cărora le spune «mamă» şi «tată», nu au sunat-o nici măcar o dată să o întrebe ce s-a întâmplat de fapt şi nici nu au încercat o mediere în familie. Deşi nu le-a reproşat nimic, Papi a rupt orice legătură cu Ioana şi cu Ruxi”, a mărturisit o sursă pentru Click.ro.

Citește și...