Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Managerul spitalui Elias a făcut anunțul

Publicat: 09/10/2019 | 16:32
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Managerul spitalui Elias a făcut anunțul

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, se află internat la Spitalul Elias de săptămâna trecută. Deși starea lui de sănătate continuă să evolueze favorabil, medicii i-au recomandat să rămână internat pentru investigaţii suplimentare şi tratament.

După spusele medicilor, acesta va mai rămâne internat şi în această săptămână pentru a fi sub supravegherea medicilor.  „Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu continuă să evolueze favorabil. Cel mai probabil, tratamentul va continua în condiţii de spitalizare pe tot parcursul acestei săptămâni”, a transmis managerul spitalului Elias, dr. Mugur Ardelean.

Soții Ceaușescu au regretat că nu l-au “lichidat” pe Ion Iliescu

Ion Iliescu a preluat puterea în România, iar înainte să fie executați, soții Ceaușescu au discutat despre acest lucru. Conversația este consemnată inclusiv în Dosarul Revoluției și este confirmată de mai mulți martori.

Dosarul Revoluției a fost trimis instanței de procurorii militari, iar Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu sunt acuzați de infracțiuni contra umanității.

„La data de 24 decembrie 1989, în sediul MApN, grupul de decizie politico-militara din cadrul CFSN (Iliescu Ion, Brucan Silviu, Militaru Nicolae și Voiculescu Voican Gelu) a hotărât ca, la data de 25 decembrie 1989, să fie organizat un proces simulat în urma căruia Ceaușescu Nicolae și Elena să fie condamnați la moarte și executați imediat”, prezintă faptele procurorii militari, potrivit ziare.com.

Citește și...