Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Mesajul transmis de fiica ei

Publicat: 04/06/2019 | 16:27

Noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Fiica ei, Oana Roman, a transmis un mesaj pentru toți cei care i-au transmis un gând bun mamei sale.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital, după ce s-a simțit foarte rău. În tot acest timp, fiica ei i-a fost alături necondiționat. Astăzi, Oana Roman a transmis un mesaj tuturor celor care i-au transmis un gând bun mamei sale și a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Mioarei Roman. (CITEȘTE ȘI: MIOARA ROMAN A RUPT TĂCEREA. PRIMELE DECLARAȚII DESPRE DIVORȚUL DE FOSTUL PRIM-MINISTRU AL ROMÂNIEI. “A FOST ȘANTAJ!”)

„Vă mulțumesc din suflet pentru multele mesaje și urări de sănătate pentru mama! Ea este bine și se recuperează!”, a scris Oana Roman.

Mioara Roman și-a pierdut cunoștința

Potrivit mărturisirilor făcute de Oana Roman pe pagina ei oficială de Facebook, ieri după-amiază, mama ei și-a pierdut cunoștința de două ori, a suferit un traumatism și a chemat de urgență o echipă medicală de la o clinică privată. În urma evaluării făcută de specialiști, ei au decis ca Mioara Roman să fie dusă la Spitalul Floreasca, pentru că în clinica privată nu mai erau locuri libere la ATI și aceasta avea nevoie de investigații de urgență.

Din fericire, din punct de vedere neurologic, Mioara Roman este bine, a mai spus fiica ei. Cu toate acestea, fosta soție a lui Petre Roman a rămas internată în spital și este stabilă și conștientă, cooperantă. (CITEȘTE ȘI:UNDE A AJUNS SĂ LOCUIASCĂ MIOARA ROMAN, FOSTA SOȚIE A PREMIERULUI. DIN CARTIERUL MILIARDARILOR, ÎN BLOCUL CLANURILOR!)

“Având în vedere interesul presei (am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) în legatură cu starea de sănătate a mamei mele, precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația. In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut două episoade de pierdere a cunoștinței, am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp. În urma constatării stării mamei mele s-a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca, deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI, iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI. In urma investigațiilor, s-a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic, nu s-au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf.

În acest moment este stabilă, conștientă, coerenta si cooperantă! Multumesc celor de la Ambulanța Spitalul Sanador si personalului medical si auxiliar de la Spitalul Floreasca. Este singura declarație pt a înlătura orice fel de speculații alarmiste in presă!”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook.

Citește și...