Unde a ajuns să locuiască Mioara Roman, fosta soție a premierului. Din cartierul miliardarilor, în blocul clanurilor!

Publicat: 02/08/2018 | 23:23

Din cartierul miliardarilor, Mioara Roman a ajuns să locuiască în blocul clanurilor! CANCAN.RO, SITE-UL NUMĂRUL 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că fosta soție a lui Petre Roman s-a mutat în Bucureștii Noi, în blocul în care stă și Gilbert Duduianu și vă prezintă, în exclusivitate, imagini cu noua locuință a Mioarei Roman. (Console si accesorii gaming)

Mioara Roman s-a mutat din “puful” RA-APPS (Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat) într-un bloc din Bucureștii Noi! Blocul este însă unul foarte bine întreținut. Are și mansardă și este situat lângă un depozit de cherestea. (CITEȘTE AICI: MIOARA ROMAN – „STAU CU CHIRIE ȘI N-AM DIN CE PLĂTI!”)

Iar de când s-a mutat acolo, Mioara Roman îl are vecin pe nimeni altul decât… Gilbert, un interlop din clanul Duduienilor. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Blocul în care s-a mutat Mioara Roman

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii în 1990

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii – iniţial, proprietate a ICRAL – în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. În 1996, clădirea a intrat în patrimoniul RA-APPS, în urma unei Hotărâri de Guvern. Petre  Roman a continuat să locuiască la aceeaşi adresă şi după 2000, deşi nu a mai deţinut funcţii publice. Până la sfârşitul lui 2008, fostul premier a plătit o chirie de 400-500 de euro, potrivit spuselor Mioarei Roman.

Din 2009, în urma unei legi, chiria acestor vile de protocol s-a majorat de 10 ori, ajungând la 10 euro pe metru pătrat. (CITEȘTE ȘI: MIOARA ROMAN, DATĂ AFARĂ DIN CASĂ DE CRĂCIUN)

Vestita profesoara de arabă a dorit să rămână şi după divorţ în acel imobil cu trei dormitoare, living, baie şi bucătărie. Cheltuielile casei au depăşit-o, însă, chiria lunară urcând, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, aşa că Mioara Roman a trebuit să se mute.

În 2015, Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS

În 2015, după șase ani de procese, Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS din cartierul Primăverii  într-un apartament cu trei camere de 80 de metri pătraţi şi o curte mică, situat într-o zonă bună a Capitalei. Noua locuinţă aparţinea tot RA-APPS-ului, dar chiria era mai mică. În 2017, chiar înainte de Crăciun, Mioara Roman a primit însă o altă lovitură dură. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că a fost executată silit, pe data de 7 decembrie, pentru datorii la compania de distribuţie de gaze. (VEZI DETALII AICI)

Decizia a venit la scurt timp după ce reprezentanţii RA-APPS  i-au intentat proces pentru restanţa la chiria vilei din Primăverii.  Procesul a ajuns pe rolul Judecătoriei Sectorului 1, acolo unde Mioara Roman a pierdut și precedentele procese și a fost înregistrat în luna martie a acestui an. Primul termen va avea loc la începutul lui septembrie, după vacanța judecătorească.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...