Noi imagini cu Răzvan Ciobanu. Își căuta, grăbit, un taxi

Publicat: 15/05/2019 | 10:17

Răzvan Ciobanu și-a găsit sfârșitul în a doua zi de Paște, în urma unui crunt accident rutier. Creatorul de modă s-a izbit cu maşina de pomii aflaţi în afara carosabilului ce lega oraşul Năvodari de comuna Săcele, din judeţul Constanţa. Ancheta este în plină desfășurare, iar mai multe ipoteze au fost lansate, însă foarte puține au fost confirmate până acum.

Recent, au apărut noi imagini cu Răzvan Ciobanu, ce nu au fost difuzate. Designerul a participat la un eveniment monden, nu a stat foarte mult, iar la un moment dat a fost surprins  în timp ce își căuta grăbit un taxi. A discutat puțin cu reporterul de la „Xtra Night Show”, apoi a plecat.

„Acolo se poate şi mai bine (n.r. financiar). Ele se vând bine, dar cheltuielile sunt din ce în ce mai mari. Vreo 5 angajaţi am. Este un salariu bun (n.r. pentru e). Scot două colecţii pe an. Eu sunt celebru aici, nu în occident. Rochiile mele costă la fel, de la 450 de lei la… cerul e limita. (…) Mi s-au furat nişte telefoane vechi, un televizor, mulţumesc hoţilor că au fost foarte proşti. Au furat o jachetă de piele. Era lângă paltonul meu foarte scump care costă 5000. Nu e din România„, spunea Răzvan Ciobanu pentru emisiunea lui Dan Capatos.

A murit într-un accident teribil de mașină

Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei. Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp 850 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar, în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit și o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia. Regretatul creator de modă a fost înmormântat pe 2 mai în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis LIVE fiecare moment din ziua despărțirii de regretatul designer.

Citește și...