Noi informații despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Victor Slav: “Ruptura nu este acum, ci de ceva timp. Au încercat să salveze relația”

Publicat: 18/06/2018 | 11:28

La mai puțin de 24 de ore de când CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate separarea Biancăi Drăgușanu de tatăl fiicei sale au apărut noi amănunte despre fosta relație a celor doi și cum s-a ajuns la despărțire. Informațiile au fost făcute publice în cadrul unei emisiuni tv. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima apariție la TV după ce a confirmat despărțirea de Victor Slav: “Era casa goală, am simțit un gol în stomac”

Răzvan Botezatu, declarații-bombă despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Citește și: Bianca și Victor, ultima apariție împreună la tv! Ce și-au spus: „Faci dragoste? Cu cine?”

Răzvan Botezatu, unul dintre cei mai buni prieteni ai Biancăi Drăgușanu, a vorbit la TV despre despărțirea care a uimit lumea pestriță a Capitalei. El a mărturisit că ruptura nu s-a produs recent, ci de ceva vreme. Toate astea în ciuda faptului că cei doi au încercat să rezolve problemele, lipsurile din relație.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, primele declarații despre despărțirea neașteptată: “Vom rămâne prieteni, suntem doi oameni maturi”

“Ăsta este adevăratul motiv: rutina, obișnuința și faptul că au vieți ocupate. Bianca are un show TV care este după-amiaza, iar Victor seara. Ei practic se întâlneau doar pe holuri, iar acasă… (…). Ideea este că această ruptură nu este acum, ci de ceva timp. Bianca s-a gândit foarte serios la viitorul ei, la viitorul fetiței. (…). A fost o decizie gândită de mult, mult, mult timp, nu de pe o zi pe alta. (…).

Îmi spunea că nu dorește să se căsătorească pentru că nu știa cum va decurge relația. (…) Victor avea casă cu Anda Adam, care i-a rămas Andei. El s-a mutat la Bianca, care avea casa ei. Victor și-a luat casă de ceva timp, el stătea deja la casa pe care și-o luase. Dar mai erau niște bagaje pe aici pe acolo, au încercat să salveze relația. Dar Victor e la un pas de a se muta definitiv. (…). Nu era fericită. Adică, păreau cuplul perfect, dar niciodată nu e totul roz”, a spus prezentatorul TV Răzvan Botezatu.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero după ce s-a aflat de despărțirea lor!?! Imaginile au fost publicate de prezentatorul TV

S-au căsătorit în 2013, dar au divorțat!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat. Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăguşanu şi-a schimbat statusul relaţiei pe Facebook, unde a apărut „căsătorită”. Tatăl fiicei sale însă nu are nimic trecut pe pagina contul personal de socializare. (NU RATA: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”)

 

Citește și...