Norocos din întâmplare! Unui bărbat din Iași i s-au virat, din greșeală, 27.000 de euro în cont. Ce se întâmplă cu banii

Publicat: 15/01/2020 | 11:15

Atunci când soarta e de partea ta, parcă nici legea nu mai funcționează cum trebuie! Un bărbat din Iași s-a trezit, într-o zi oarecare, cu impresionanta sumă de 27.000 de euro, după ce Salubris Iași a transmis băncii, din greșeală, datele contului său. 

Două bănci din Iași sunt „la cuțite” cu firma Salubris Iași, după ce cea din urmă a transmis greșit datele pentru virarea unei sume, iar banii au ajuns în contul unui bărbat. Acesta s-a trezit cu 27.000 de euro în cont și nu a stat deloc pe gânduri. Ba mai mult, fără să se întrebe de unde provin banii, a fugit spre primul bancomat și a extras întreaga sumă. În acest moment, bărbatul refuză categoric să restituie banii, iar băncile din Iași, dar și firma Salubris Iași au ajuns într-un mare scandal.

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, Salubris Iași este într-un scandal continuu cu ING și BRD încă din anul 2017. Tot de atunci, firma se străduiește să recupereze suma care i-a fost virată din greșeală bărbatului cu pricina.

Cum s-a întâmplat totul

Sursa citată informează că banii au ajuns în contul bărbatului după ce firma Salubris Iași a transmis datele sale, din greșeală, băncii. Astfel, banii au fost virați chiar în contul său. Bărbatul nu a vrut să-i mai restituie, însă băncile nu au cum să-i ceară socoteală pentru acest lucru. Salubris Iași a vrut să achite valoarea combustibilului, însă banii au ajuns, în cele din urmă, în contul bărbatului din Iași.

În urma celor întâmplate, băncile refuză să restituie banii către Salubris Iași, menționând că firma este cea care a greșit datele contului în care trebuiau să ajungă banii. Judecătoria şi Tribunalul Iaşi le-au dat dreptate băncilor până acum, iar ultima sentinţă a fost atacată recent, cu recurs.

Citește și...