Nu a rezistat tentaţiei şi s-a culcat cu verişoara soţiei sale. După un timp a aflat un secret care i-a schimbat viaţa

Publicat: 01/11/2019 | 13:57
Nu a rezistat tentaţiei şi s-a culcat cu verişoara soţiei sale. După un timp a aflat un secret care i-a schimbat viaţa

Un bărbat de 37 de ani a făcut o greşeală, care l-a costat foarte mult. O vedea foarte atrăgătoare pe verişoara soţiei sale, nu a rezistat tentaţiei şi s-a culcat cu ea. O singură dată. Aşa spune bărbatul, că nu a avut loc mai multe partide între ei, însă a avut parte de surpriză, care l-a lăsat fără cuvinte.

Am avut parte de o partidă de amor nebună cu verișoara soției mele. A fost o singură dată, dar acum spune că este gravidă și eu aș putea fi tatăl. Eu am 37 de ani și soția mea are 35 de ani. Avem trei copii mari, toți la pragul adolescenței. Soția mea e profesoară. Lucrăm foarte mult.

În fiecare joi mă duc la sala de fitness. Dar când am fost acolo ultima dată, centrul a fost închis din cauza inundațiilor. Din întâmplare, am văzut-o pe verișoara soției mele în parcare. Este o femeie care arată foarte bine și este de o seamă cu mine. Are cursuri de Pilates și arată foarte bine în echipament.

Ne-am oprit pentru o discuție și am spus că îmi pare rău că am ratat antrenamentul meu.  Mi-a spus că, dacă mă  duc la orele ei, îmi va arăta câteva mișcări Pilates pe care le-aș putea face singur. Amândoi știam despre ce vorbea ea cu adevărat.

Chiar dacă știu că a fost riscant, m-am dus la ea și am avut parte de o partidă fierbinte. Sunt bolnav de vină că dormeam și aș vrea să pot întoarce ceasul. Verișoara ei e căsătorită și aredoi fii minunați. Trebuie să ne fi ieșit din cap.”, spune bărbatul, potrivit The Sun.