Nu are nicio rușine! Imagini compromițătoare cu Anna Lesko dezbrăcată, făcute publice

Publicat: 21/03/2019 | 09:41

Anna Lesko este una dintre cele mai dorite femei din showbiz. Artista are o siluetă de invidiat, motiv pentru care contul personal de socializare este plin cu fotografii super-sexy.

Recent, Anna Lesko s-a fotografiat în dormitor, în pat, într-o poziție i-a adus numeroase critici. „Abţine-te, suntem în postul Sfintelor Paşti!, i-a scris unul dintre fani.

Alții i-au atras atenția că are un copil și că ar trebui să fie mai atentă când se fotografiază în astfel de poziții. „Dacă nu mai merge cu cântatul, ai trecut la postări sexy!”, a scris un alt fan.

Anna Lesko are un fiu cu Adrian Neniță

Anna Lesko este o cântăreață, pictoriță şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chișinău, iar la vârsta de 17 ani, ea s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală foarte bine dezvoltată la noi în România, piesele sale fiind foarte ascultate şi apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale. În ceea ce priveşte relaţiile amoroase, cea mai cunoscută este cea cu Irinel Columbeanu.

În prezent, Anna Lesko trăiește o poveste de viață cu iubitul ei, Adrian Neniță. Cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie, artistul s-a născut tot în Chisinau și a moștenit talentul și pasiunea pentru muzică de la părinții săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. De altfel, fratele și sora lui Adrian Neniță cântă la vioară. Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a ținut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniță, a venit pe lume pe 30 martie 2014.

Citește și...