Nu au mai apărut împreună în public și s-a zvonit că divorțează. Oana Roman a făcut acum oficial anunțul. Era de așteptat

Publicat: 04/11/2018 | 16:43
Nu au mai apărut împreună în public și s-a zvonit că divorțează. Oana Roman a făcut acum oficial anunțul. Era de așteptat

Oana Roman și Marius Elisei au o căsnicie de vis, lucru care s-a văzut mereu pe fețele lor, atunci când au apărut în public. Numai că în ultima perioadă cei doi au stat mai mult ”ascunși”, iar zvonurile că între cei doi s-ar fi instalat ”liniștea” au apărut precum ciupercile după ploaie.

Dar Oana a ținut să clarifice cât de repede situația dintre ea și Marius, pentru a îndrepta ”eroarea” fanilor ei. Nu e vorba de nicio răceală, de niciun divorț! (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, SURPRIZĂ DE PROPORȚII: ”ESTE CEL MAI TARE PE CARE L-AM VĂZUT ÎN VIAȚA MEA…”)

„Marius se simte foarte bine după operaţia la picior. Este foarte bine, dar lui nu-i place să meargă la mondenităţi. Preferă să stea acasă cu Isa, cum este cazul şi acum. El ştie că eu trebuie să socializez cu toată lumea şi alege să stea acasă, liniştit. Nu e genul de bărbat înnebunit după petreceri. Mă bucur că operaţia lui a fost un succes, a şi început să conducă la o lună şi un pic dupa intervenţie. Am din nou un ajutor de nădejde în soţul meu”, a spus Oana pentru wowbiz.ro.

Mesajul Oanei Roman pentru soțul ei

Când Marius Elisei a împlinit 32 de ani, Oana Roman nu a ratat momentul, iar puțin după miezul nopții i-a făcut o urare emoționantă. Fiica fostului premier al României i-a mulțumit bărbatului pentru tot și i-a transmis că datorită lui se simte o femeie fericită și împlinită. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, REACȚIE DURĂ LA ADRESA IULIEI ALBU: “DOAMNA CARE SE ÎMBRĂCĂ ȘI ARATĂ CA DE HALLOWEEN ÎN FIECARE ZI…”)

„La mulţi ani, iubirea mea! Să ne trăiești multi ani sănătos şi fericit! Îţi mulţumesc pentru că datorită ţie ştiu ce înseamnă fericirea şi împlinirea si familia adevărată! Te iubesc mult!”, a scris Oana Roman în dreptul unei poze cu ea şi soţul ei.