Nu e banc! Ce a ajuns să facă Daniela Crudu pentru bani. O vei privi cu alți ochi

Publicat: 09/10/2019 | 12:03

Daniela Crudu ține foarte mult la imaginea ei, mai exact la fizicul ei, drept pentru care și-a făcut numeroase intervenții chirurgicale, pentru a ajunge la aspectul dorit. De când la renunțat la televiziune, la postul de asistentă TV, bruneta câștigă bani din contractele de imagine pe care le are.

Recent, a postat pe rețelele de socializare o fotografie, în care apare pe un afiș, în lenjerie intimă, alături de Mihai Mitoșeru. Fosta asistentă TV îi anunță pe prietenii virtuali că va fi prezentă, cel mai probabil într-o ținută la fel de sexy precum cea din imagine, într-un cazino. Se pare că sexoasa s-a reprofilat și activează acum în diverse cazinouri, etalându-și formele apetisant. Ne vedem vineri la Pitești!!! ???????? – la Cashpot„, a scris Daniela Crudu pe rețelele de socializare.

Își dorește un copil

Daniela Crudu a lăsat deoparte toate reținerile și a vorbit deschis despre… sarcină. Fosta asistentă TV își dorește să devină mamă, însă, deocamdată, nu a găsit bărbatul potrivit.

Se consideră un copil, motiv pentru care are nevoie de un bărbat matur care să-i fie alături. Totuși, Daniela Crudu nu dorește ca acesta să fie foarte bătrând, motiv pentru care a și fixat vârsta potrivită a viitorului tătic – nu mai mult de 40 de ani, declară ea.

“Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

Citește și: Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Cu toate că a plecat din emisiunea în care i-a înnebunit pe bărbați cu mișcările și ținutele ei, Daniela Crudu continuă să apară în diferite proiecte de televiziune. Printre acestea se numără: “Asia Express”, “Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin” și “Ultimul Trib”.
Citește și...