Nu e Carla’s Dreams, ci e… Am fotografiat-o pe Delia în timp ce alerga mascată prin Herăstrău!

Publicat: 29/12/2018 | 00:02

Camuflată perfect! Aleargă în ”buza” lacului Herăstrău cu pași mărunți, dar cu determinare. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Cheia succesului! Delia, fosta jurată de la X Factor, nu se menajează. Nici de sărbători. Este probabil şi explicaţia că, atunci când te uiți pe ”sticlă”, vezi un manechin plin de viață! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini demențiale cu artista în timp ce arde caloriile, în miezul sărbătorilor, mascată aproape à la Carla’s Dreams.

Delia, o vedetă haioasă! Îți este dragă atunci când o vezi, când o asculți… Are o voce minunată, probabil, moștenită de la mama ei, tot cântăreață. Dar Delia are mare grijă și de ”fizicul” ei. Că pe scenă se cere. Fizic pe care și-l întreține cu mare efort. Sărbătorile… (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!) Prilej de chef și de mâncăruri din abundență. Delia este însă o femeie care ține la formele ei. Dovada? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe îndrăgita vedetă în timp ce alerga în parcul Herăstrău, cu fața scunsă sub o ”cagulă-căciulă”! Probabil, Carla’s Dreams este invidios!

(CITEȘTE ȘI: TOP 15 – CÂȚI BANI AU CÂȘTIGAT CÂNTĂREȚII ROMÂNI DIN MUZICĂ ÎN 2018. CU CÂT S-AU ÎMBOGĂȚIT ANDRA, SMILEY ȘI DELIA. SURPRIZA DE PE PRIMUL LOC)

Delia a tras niște ture bune în jurul lacului Herăstrău. Și-a pus mușchii în mișcare, sângele a circulat mai repede prin vene, tonusul… impecabil! Cam ăsta ar fi secretul cântăreței care face spectacol pe scenă, plină de energie! Delia Matache, în final de cursă, ridică mâinile în semn de OK. O cursă pe care a câștigat-o, în ciuda vremii deloc prielnice, cu temperaturi înspre zero grade Celsius!

Delia i-a înnebunit! Decolteul – uluitor!

Delia Matache s-a obișnuit să audă că este poate cea mai extravagantă vedetă din România atunci când vine vorba de ținute. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Și cum pare să îi placă această postură, o ”întreține” cu achiziții pe care cheltuie fără să se uite, de multe ori, la bani.

(VEZI AICI: DELIA, HORIA BRENCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ ȘI CARLA’S DREAMS ȘI-AU ALES CONCURENȚII PENTRU GALELE LIVE ”X FACTOR”)

Evident că Delia apelează şi la o echipă de stiliști care are grijă ca aparițiile ei să fie impecabile și să îi pună în valoare cele mai frumoase părți ale corpului. Și, slavă Domnului, au ce să-i pună în valoare!

Vedetei îi place să experimenteze și de una singură, iar, săptămânile trecute, ne-a arătat mai mult decât de obicei (DETALII AICI). Delia a ales să se îmbrace într-o rochiță neagră, simplă, însă cu un decolteu extrem de adânc. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!) Și, ca să întregească toată această ținută super-provocatoare, ea și-a pus la gât un chocker pe care scrie SEX.

Delia vrea să adopte un copil?

Deşi a spus de multe ori că nu-şi doreşte să devină mamă încă, surse din anturajul ei o contrazic. Vedeta şi-ar fi anunţat apropiaţii că vrea să ia o pauză şi că simte nevoia să se relaxeze. Mai mult, ea are planuri mari pentru perioada în care nu va mai urca pe scenă.

(CITEȘTE ȘI: DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ CĂ NU DEVINE ARTISTĂ INTERNAȚIONALĂ, DELIA A LUAT ATITUDINE! PRIMUL ORAȘ DE PESTE HOTARE UNDE DUCE SHOW-UL “ACADELIA”)

„Delia vrea să se retragă din muzică un an. Dar ea nu ascunde acest lucru, a spus asta şi într-o emisiune la radio. Se gândeşte să adopte un copil, cu acte în regulă, să-l ia acasă. Are un suflet mare dacă face asta. Şi dacă adopţi un copil trebuie să-ţi petreci timpul cu el, aşa că e de înţeles de ce îşi doreşte să facă o pauză. Ea nu are timp nici să se odihnească. Are enorm de multe concerte, filmări, evenimente, e cea mai tare artistă în momentul în faţă. De ani buni e în faţa tuturor, nu e uşor. Asta înseamnă multă muncă. Sau mai exact înseamnă muncă şi atât, viaţă personală mai deloc. Dar şi-a asumat. Acum a venit timpul, probabil, să ia o pauză. Încă nu a anunţat exact de când va începe această pauză. Şi în trecut a spus că se retrage pentru o anumită perioadă, dar n-a putut, tot a făcut piese, tot a luat concerte. Are în sânge muzica”,  a povestit o amică a cântăreței.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...