Nu e prima dată când Daniela Crudu și-o ia! E inuman ce i-a făcut Mihai Costea. Niciun animal nu merită așa ceva

Publicat: 11/02/2020 | 08:01
Nu e prima dată când Daniela Crudu și-o ia! E inuman ce i-a făcut Mihai Costea. Niciun animal nu merită așa ceva

Sâmbătă dimineață, Daniela Crudu a fost dusă, pe targă, la Spitalul Universitar din București, după ce – în urma unui conflict care a izbucnit între ea și iubitul croat – a fost bătută crunt. Fosta asistentă TV a fost dată afară din casă de bărbat, iar ulterior a fost emis un ordin de protecție provizoriu, valabil 5 zile, asta în condițiile în care Daniela Crudu nu a dorit să depună plângere împotriva celui care a agresat-o.

Subiectul ”fierbinte” a dat naștere unor polemici în mediul online, violența conjugală fiind, din nou, adusă pe tapet, iar fanii Cruduței s-au declarat indignați. Frumoasa brunetă nu este la prima întâmplare nefericită, din acest punct de vedere, fiindcă și atunci când avea o relația cu Mihai Costea au apărut probleme. S-a spus atunci că partenerul de viață al Danielei Crudu ar fi ars-o pe aceasta cu țigara pe față – dezvăluirea a fost făcută de Dana Capatos în emisiunea sa, ”Un show păcătos”.

„La un moment dat am vrut să ne ducem la poliţie să vă scăpăm de monştri care vă ard cu ţigările pe faţă. Cruduţa fost arsă cu ţigara pe faţă”, a spus Dan Capatos. La un moment dat, în timpul emisiunii, a intervenit chiar Gigi Becali, acesta fiind de părere că  – dacă s-a întâmplat așa ceva – Mihai Costea ar trebui trimis direct la… balamuc. „Eu nu am ştiut. Eu nu admit aşa ceva. Ăsta e comportament de animal. Trebuia să se ducă la poliţie şi să o aresteze. Da cine e el să stingă ţigara pe faţa cuiva?. Cine face aşa ceva, trebuie să meargă la puşcărie. Asta nu e iubire, e iubire de om handicapat. Trebuie trimis la balamuc”, a declarat Gigi Becali în emisiunea lui Dan Capatos.