Nu e trucaj. Femeia din imagine s-a născut cu 4 picioare. Unde avea zonele genitale

Publicat: 30/05/2020 | 11:00
Nu e trucaj. Femeia din imagine s-a născut cu 4 picioare. Unde avea zonele genitale

S-a vorbit, de-a lungul timpului, despre ”femeia cu barbă”, spre exemplu, ceea ce nu a fost – în ultimă instanță – ceva ieșit din comun. Dar o femeie născută cu… 4 picioare a intrat în istorie, cu atât mai mult cu cât ea a adus o viață aproape normală, s-a căsătorit și a fost chiar mamă a 5 copii.

Au trecut peste 100 de ani de la nașterea Josephine Myrtle Corbin, iar ea rămâne, încă, un subiect care atrage ca un magnet.

Myrtle Corbin s-a născut în 1868 și suferea de o boală foarte rară, polimelie. Această boală duce la apariția unui pelvis în plus. Myrtle și-a petrecut primii ani ai copilăriei membră a circului, apărând în spectacole de la vîrsta de 13 ani. Deși pare greu de crezut, în ciuda celor două picioare în plus, Myrtle Corbin a reușit și găsească un soț, doctor de meserie, împreună cu care a avut nu mai puțin de 5 copii – un băiat și patru fete -, fiindcă zonele sale genitale au fost funcționale, aflându-se între piciorul 2 și piciorul 3.

Myrtle Corbin a murit la vârsta de 60 de ani, potrivit briefly.co.za, dar fotografiile sale sunt vizualizate și azi pe internet.

(CITEȘTE ȘI: DE-A RÂSU’-PLÂNSU’! IREAL CE A PRIMIT UN TÂNĂR DIN IAȘI DUPĂ CE A COMANDAT O PORȚIE DE CARTOFI PRĂJIȚI CU PARMEZAN PRIN APLICAȚIA GLOVO)

Citește și...