Nu face plajă pe litoralul românesc să nu o vadă românii. Șocant cum arată Raluca Bădulescu în costum de baie

Publicat: 06/12/2019 | 10:15

Raluca Bădulescu a luat o decizie tranșantă, la un moment dat, atunci când avea nu mai puțin de 120 de kilograme. Vedeta s-a decis să facă o operație de micșorare a stomacului, astfel încât toți cei care o cunoșteau au rămas surprinși în fața transformării.

Raluca Bădulescu a reușit să ajungă la jumătatea greutății inițiale, iar acum se poate mândri cu o talie de viespe. E drept că transformarea spectaculoasă a venit la pachet și cu un dezavantaj inițial – pielea ”se lasă” în urma unei astfel de metamorfoze fizice, fiind nevoie de timp pentru ca totul să revină la normalitate – însă Raluca Bădulescu nu are niciun regret și mărturisește că viața i s-a schimbat radical.

„Le recomand să facă a ceastă intervenţie numai la domnul profesor. Vă spun acest lucru din tot sufletul. Nu am niciun regret! Mi s-a schimbat viaţa, în sensul că pot purta haine frumoase şi în sensul că sunt foarte sănătoasă. Am analizele foarte bune. Înainte aveam ficatul acoperit în proporţie de 30% în grăsime”a transmis vedeta.

Raluca Bădulescu în costum de baie

Raluca Bădulescu a slăbit nu mai puțin de 70 de kg: ”Regula mea e simplă…”

Raluca Bădulescu a slăbit nu mai puțin de 70 de kg, iar jurata ”Bravo, ai stil” s-a urcat pe cântar şi a avut parte de o mare surpriză când a văzut cât cântăreşte. Dar Raluca Bădulescu pare că a descoperit secretul cu ajutorul căruia să-şi satisfacă toate poftele culinare, fără a avea însă probleme cu kilogramele.

M-am cantarit, da, cum sa nu. M-am mentinut. Am tot 57 de kilograme, cat aveam in decembrie, inainte de Craciun. Mi-a iesit si de aceasta data. Am mancat de 20 de ori pe zi, tot ce am vrut, dar in cantitati foarte mici. Mama mi-a pregatit un tort numai pentru mine. Am avut tortul meu, dar am mancat 2-3 lingurite din el de cateva ori pe zi. Regula mea e simpla: mananci ce vrei, dar foarte putin. Vrei sarmale? Poftim o sarma si cu asta basta – asta e prima ta masa! Vrei tort, mananci tort cateva lingurite si gata, pa, la revedere – ai bifezi a doua masa! Adica nu te asezi la masa si mananci felul 1, felul 2, felul 13, ciugulesti din ce vrei cate putin. Am avut si eu temerea asta sa nu cumva sa iau in greutate, dar de fiecare data cand mancam mai mult, a doua zi o lasam mai moale”, a declarat Raluca Badulescu pentru kfetele.ro.

Citește și...