Nu o să-ți vină să crezi pe ce sparg banii modelele de videochat!

Publicat: 13/07/2020 | 10:49
Nu o să-ți vină să crezi pe ce sparg banii modelele de videochat!

Faptul că modelele de videochat câștigă mii de euro lunar nu mai uimește pe nimeni, doar atrage vorbe răutăcioase din partea celor care nu înțeleg munca din spatele încasărilor spectaculoase. Gura lumii spune că fetele care au un job în industria videochatului nu sunt educate, nu au respect de sine și nu au niciun viitor odată ce se retrag din domeniul divertismentului online. Însă aceste mituri sunt demontate de modelele de top Charm Studio care ne-au dezvăluit în exclusivitate cum își gestionează finanțele și care sunt planurile lor de viitor. 

Milionară în dolari și dezvoltator imobiliar  

Corina este model de videochat de trei ani, timp în care a strâns în cont un million de dolari. Atunci când a intrat pentru prima dată în studioul de videochat Charm Studio nu știa nimic despre jobul care urma să îi aducă un salariu lunar de peste 20.000 $, și nici nu își închipuia că va deveni unul dintre cele mai apreciate modele de top din lume. Susținută moral de familie și de întreaga echipă a studioului, s-a ambiționat să învețe tainele industriei videochat și să investească timp suplimentar în fața camerei, ceea ce i-a adus o ascensiune fulminantă în rândul celor mai bine plătite modele din lume.

“Sinceră să fiu, atunci când am hotărât să devin model de videochat nu mă așteptăm să ajung la asemenea câștiguri. Știam că se fac bani frumoși din acest job,iar eu îmi doream să-i pot oferi familiei mele stabilitate financiară, nicidecum condiții de lux.

 Am înțeles rapid că nu voi putea avea acest job o viață întreagă, astfel că am decis să investesc mare parte din banii câștigați într-o afacere care să îmi aducă venituri constante în viitor. Astfel, m-am orientat către piața imobiliară și pot spune că a fost o decizie inspirată.”

Model de videochat și femeie de afaceri

Andreea este un alt model de videochat care câștigă în fiecare lună peste 15.000$, model care a și-a descoperit potențialul în același studio, recunoscut pentru succesul în formarea modelelor de top. Nici Andreea nu avea habar cu ce se mănâncă videochatul, însă ambiția de a reuși într-un domeniu atât de competitiv a făcut-o să își atingă toate obiectivele financiare în mai puțin de doi ani de la angajare.

Absolventă a Facultății de Arhitectură, ea și-a deschis de curând o firmă de design interior și poate spune că își vede visul devenit realitate. Cu toate că acum are un business înfloritor, nu a renunțat la jobul de model de videochat și reușește cu succes să meargă în paralel cu ambele proiecte. Intenționează să își continue cariera in videochat până când va simți că este momentul să se ocupe doar de afaceri.

“Bineînțeles că atunci când am ajuns la acest studio de videochat îmi doream să câștig suficient de bine încât să nu mai am grija zilei de mâine. Am muncit mult și am avut de la început un obiectiv concret: acela de a-mi deschide propriul business, lucru pe care l-am și realizat. Sunt perfect conștientă de faptul că gura lumii spune că modelele de videochat își cheltuie banii pe haine, operații estetice și vacanțe costisitoare, însă nu este cazul să generalizăm. Dacă ești un model muncitor și perseverant,ajungi să câștigi suficient de bine din videochat încât să îți poți realiza toate obiectivele, atât cele personale, cât și ambițiile profesionale.“

Studioul modelelor de top face angajări ,așadar îți poți scrie propria poveste de succes prin intermediul unui job în domeniul videochatului.