NU PUBLICAAAAAAALa ce etaj a fost Ilinca? Vedeta a fost surprinsa cand a iesit din blocul in care locuiesc fostul iubit si sora lu

Publicat: 04/07/2014 | 17:39

Intr-un moment in care presa a anuntat ca Ilinca Vandici a inceput o nou relatie, cu avocatul Dragos Danau, vedeta a fost fotografiata cand iesea dintr-un complex rezidential in care are aprtament fostul iubit.
 

In ultimul numar al revistei Ciao, paparazzii au surprins-o pe Ilinca Vandici intr-un loc care lasa loc de speculatii.

Fosta prezentatoare tv a fost fotografiata in timp ce iesea pe poarta unui complex rezidential din Bucuresti. Nu am aflat daca Ilinca doreste sa se mute sau daca a fost la vreo vizionare, insa stim sigur ca in acel complex rezidential a fost construit de mama fostului ei iubit, atacantul antrenat de Cosmin Contra.

Ilinca Vandici iese din camplexul rezidential
Ilinca Vandici iese din camplexul rezidential

Mai mult, la etajul 1 locuieste fosta cumnata a vedetei, sora cunoscutului jucator de la Getafe si echipa nationala, iar la ultimul nivel, fotbalistul detine, la randul lui, un apartament.

Ilinca Vandici

Cum Vandici si fostul elev al lui Mircea Lucescu de la Sahtior s-au tot certat si s-au impacat de mai multe ori, exista si posibilitatea ca la urmatoarea vizita in ansamblul rezidential, Ilinca sa fie surprinsa in timp ce intra, insa cu ceva valize in mana.

S-a cuplat cu un avocat

Dragos Danau, iubitul Ilincai Vandici
Dragos Danau, iubitul Ilincai Vandici

Vizita Ilincai la complexul rezidential in care au apartamente fostul iubit si sora acestuia vine intr-un moment in care se pare ca vedeta a intrat intr-o noua relatie. In urma cu putin timp, aceasta s-a cumplat cu avocatul Dragos Danau, unul dintre oamenii de incredere ai lui Dinu Patriciu.

Mai multe amanunte in revista Ciao si pe www.revistaciao.ro

Citește și...