Nu s-a ținut de cuvânt. Ce declara Brigitte Năstase înainte de ”Ferma”: ”Eu mă împrietenesc cu toată lumea!”

Publicat: 17/04/2019 | 09:22

Cei care au urmărit fiecare ediție a show-ului ”Ferma” au putut constata că Brigitte Năstase a reușit să întrețină o atmosferă tensionată, chiar dacă nu a fost întotdeauna doar vina ei. Totuși, înainte de participarea la emisiune, Brigitte promisese că va deveni prietena tuturor. Din nefericire, totul a fost ”pe invers”. 

Cu doar câteva zile înainte de a începe emisiunea, Brigitte Năstase declara pentru Pro TV că ”trebuie să vezi ceva bun în fiecare om ” și că ”o să încerc să ajung la sufletul lui”:

”Eu mă împrietenesc cu toată lumea. Trebuie să vezi ceva bun în fiecare om, nu există numai oameni răi. Eu am fost în situații în care nu am avut de ales, mai ales la închisoare. Am fost în celulă cu niște fete pe care le-am învățat să scrie, să citească. O să fac ce am făcut atunci și ce fac în fiecare zi din viața mea: vorbesc cu oamenii, încerc să-i cunosc, încerc să văd unde are sufletul și o să încerc să ajung la sufletul lui. Orice om are un suflet, iar pe mine mă interesează cel mai mult sufletul la om”, spunea Brigitte, citată și de libertatea.ro.

Totuși, în timpul concursului, lucrurile au stat fix pe dos, Brigitte reușind să-i enerveze pe mulți dintre concurenți prin atitudinea sa.

Brigitte Năstase a declanșat adversități la ”Ferma”

Citește și: BRIGITTE NĂSTASE ȘI FLORIN PASTRAMĂ SE CĂSĂTORESC! CUM ARATĂ INELELE DE LOGODNĂ

”Îmi place unitatea”

Nici în ceea ce privește ”spiritul de echipă” lucrurile nu au stat prea bine, chiar dacă Brigitte, înainte de a ajunge la ”Fermă”, era ”pe cai mari” din acest punct de vedere.

„Întotdeauna am început ca un membru valoros al echipei, uneori nu am putut să fiu lider pentru că nu m-am încadrat ca lider, dar îmi place mult să ajut. Mie îmi place chestia de grup, oricum e o prostie să fii de unul singur, îmi place unitatea”, spunea Brigitte înainte ca realitatea ”din teren” să o contrazică.

Brigitte Năstase la ”Ferma”

Citește și: ASTA O SCOATE DIN MINŢI PE BRIGITTE SFĂT! CE NU TREBUIE SĂ FACĂ FLORIN PASTRAMĂ

Citește și...