„Nu” s-a transformat in „da” din „Da sau Nu”! Dusmanca Andreei Marin este din nou insarcinata, iar detaliile sunt…

Publicat: 14/04/2015 | 16:49

Paparazzii cancan.ro au reusit imagini incredibile cu "rivala" Andreei Marin, actrita Adriana Nicolae, femeia care i-a nascut deja doaua fetite latifundiarului Cristian Tantareanu, patronul de la "Paradisul Verde" din Corbeanca.

Primele imagini cu Tantareanu Jr si Adriana Nicolae in tandreturi
Primele imagini cu Tantareanu Jr si Adriana Nicolae in tandreturi

Fosta antrenoare de fitness, cea despre care s-a scris ca ar fi ramas insarcinata cu Stefan Banica Jr, dupa ce in urma cu cativa ani a anuntat ca este gravida cu un junior celebru (toate gandurile ducand atunci spre Stefan Banica Jr), urmeaza sa devina mama pentru a treia oara, conform jurnalistilor revistei Spy.

Sarcina Adrianei este extrem de vizibila
Sarcina Adrianei este extrem de vizibila

Paparazzii publicatiei amintite au reusit o serie de instantanee unice, in care, pentru prima data, actrita apare de mana cu tatal biologic al celor doua fetite, mai mult acesta fiind insarcinata pentru a treia oara, sarcina fiind mai mult decat vizibila.
__________________

CITESTE SI:

Actrita Adriana Nicolae, cea care i-a provocat cosmaruri “Zanei”, si-a asumat relatia cu Tantareanu Jr!

Al carui Junior e copilul? Toate scandalurile starnite de Adriana Nicolae, bruneta care a enervat-o la culme pe Andreea Marin!

__________________

r2

Contactat de jurnalistii Spy, proprietarul „Paradisului Verde” nu a dorit sa comenteze prea multe despre sau, Tantareanu jr, si s-a limitat la urmatoarele: „Va multumesc pentru felicitari, dar nu vreau sa vorbesc despre asta, eu vorbesc doar despre mine si sotia mea“, a declarat acesta. Cu toate ca ani de zile intre cei doi au existat tensiuni care au degenerat in scandaluri, se pare ca acum soarele a iesit si pe strada lor si ca noul mebru al familiei i-a apropiat mai mult ca oricand si ca pana la urma vor deveni o familie in toata regula.

I.P

Citește și...