Nu se mai stie nimic de romanca inchisa in Ecuador pentru trafic de droguri! Alexandra Rupa nu a mai dat semn de 7 luni!

Publicat: 30/04/2014 | 00:38
Nu se mai stie nimic de romanca inchisa in Ecuador pentru trafic de droguri! Alexandra Rupa nu a mai dat semn de 7 luni!

Tatal Alexandrei Rupa, romanca inchisa intr-un penitenciar din Quito pentru trafic de droguri, nu mai stie nimic de fiica lui. Ultima data, Alexandra, care l-a impresionat pe presedintele Ecuadorului cu ochii ei albastri, l-a sunat pe batran acum 7 luni.

Ion Rupa nu a mai vorbit cu fiica lui de aproximativ sapte luni. Atunci l-a sunat ultima data. I-a spus ca face bine, dar tatal ei nu a crezut-o. E convins ca e doar o strategie de a-l linisti.

„Ea spune ca este bine, dar eu stiu daca asa o fi? Cred ca nu vrea sa ma ingrijoreze pe mine. M-a intrebat cum ma simt si ce face baiatul ei, Alex, de care ii este foarte dor”, ne-a spus tatal Alexandrei Rupa. Daca atunci cand l-a sunat, Ion Rupa nu avea probleme de sanatate si si-a asigura fiica de faptul ca totul este in ordine, intre timp starea lui de sanatate s-a deteriorat.

Ion Rupa, tatal Alexandrei
Ion Rupa, tatal Alexandrei

El s-a imbolnavit grav de plamani. De un timp, merge numai pe la Spitalul „Marius Nasta” ca sa isi faca tot felul de investigatii medicale. Ion Rupa are si necazuri financiare, el avandu-l in grija pe nepotul sau, fiul Alexandrei, care are aproape 12 ani si de care se ocupa singur, fara niciun sprijin.

CITESTE SI:

Baiatul “Printesei drogurilor” si-a dat tatal in judecata. Pustiul ii cere acestuia sa plateasca pensia alimentara

Mama Alexandrei Rupa se ascunde de familie

Presedintele ecuadorian, vrajit de frumusetea ei
In anul 2009, presedintele ecuadorian Rafael Correa a intrerupt un discurs important, transmis de televiziune, pentru a lauda ochii romancei pe care o remarcase in timpul unei vizite la penitenciarul din Quito. Correa s-a declarat fascinat si chiar si-a tras cateva palme, in direct.

Alexandra l-a sunat din inchisoare pe tatal ei acum 7 luni
Alexandra l-a sunat din inchisoare pe tatal ei acum 7 luni

La scurt timp, televiziunea ecuadoriana i-a dedicat o intreaga emisiune Alexandrei Rupa, pe care colegele de inchisoare au poreclit-o „prima doamna a Ecuadorului”. De atunci, insa, nimeni nu s-a mai interesat de soarta ei: nici autoritatile romane, nici Rafael Correa, de la care Alexandra spera ca va obtine o gratiere. Tanara a fost prinsa cu droguri intr-un aeroport din Ecuador si din 2009 se afla încarcerata la Quito. (C.V.)
 

 

Citește și...