Nu te așteptai la asta! Care a fost primul job al lui Neti Sandu

Publicat: 11/09/2020 | 20:33

Nu te așteptai la asta! Toată lumea o știe pe Neti Sandu, dar puțini sunt cei care știu care a fost primul ei job. Vedeta nu a fost dintotdeauna la PRO TV.

În fiecare dimineață, românii află ce îi așteaptă de la Neti Sandu, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Însă… Vedeta este foarte rezervată în ceea ce privește viața ei personală. Puțini sunt cei care știu că Neti Sandu nu a fost dintotdeauna la PRO TV. Ea a început să lucreze încă din tinerețe, pe la aproximativ 19 ani.

Neti Sandu a lucrat, timp de 18 ani, ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură, fiind și primul ei job.

„Înainte să lucrez la PRO TV am fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură. 18 ani. Și cu 25 la PRO fac niște ani”, a spus vedeta pentru VIVA!

Nu și-a mai refăcut niciodată viața sentimentală

Neti Sandu a mărturisit că nu şi-a mai refăcut niciodată viaţa sentimentală şi din cauza faptului că şi-a pierdut, într-un interval relativ scurt, bunicii şi mama. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ FAMILIA LUI NETI SANDU: ”CU STRĂNEPOȚELUL ÎN AȘTEPTAREA LUI MOȘ CRĂCIUN”)

„Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez și să încerc să accept. Eu și sora mea ne-am născut într-o casă în care erau părinții și bunicii. Veneau foarte mulți prieteni, casa era plină și după aia au murit toți. De aceea, nu pot să-mi iau cățel sau pisică la gândul că sigur vor muri, nu mai vreau să știu că va muri cineva și nu vreau să mă mai expun la o suferință.

Pot să trăiesc cu mine și pentru alții, dar nu mai sunt capabilă să construiesc relații. Am trăit, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refăcut viața, poate și pentru că am trăit foarte aproape de sora mea cu nepoatele și tot timpul am fost ca o anexa asimilată a familiei”, s-a confesat Neti Sandu.