Nu toți angajații MAI îl iubesc pe Marcel Vela! Câinii l-au lătrat la Constanța

Publicat: 02/07/2020 | 09:59
Nu toți angajații MAI îl iubesc pe Marcel Vela! Câinii l-au lătrat la Constanța

Marcel Vela, ministrul de Interne, a făcut o vizită la Constanța pentru a trece în revistă efectivele și tehnica structurilor MAI. L-a avut alături și pe chestorul șef de poliție, Bogdan Despescu. Vela avea să aibă parte de o primire nu tocmai plăcută. Din partea câinilor Poliției, care l-au lătrat.

CITEȘTE ȘI: MARCEL VELA, VIZITĂ CU AVERTIZĂRI RIGUROASE LA MALUL MĂRII: „VOM SUSPENDA AUTORIZAȚIILE DE FUNCȚIONARE!”

Vela a făcut vizita pe litoral pe 1 iulie, când a mers pe Faleza Cazinoului, însoțit și de prefectul județului Constanța, George Niculescu, pentru a sta de vorbă cu reprezentanți ai polițiștilor, polițiștilor de frontieră, jandarmi, pompieri și cadre medicale, scrie replicaonline.ro.

FOTO: replicaonline.ro

„Este o zi importantă pentru personalul MAI, detașat pe litoralul românesc. Am considerat, împreună cu comandații voștri, să fim alături de voi cu un mesaj de mobilizare. Suntem alături de voi, trebuie să vă faceți datoria, pentru că toți românii și toți cei care vin pe litoral să trăiască momente deosebite, să se relaxeze și să se distreze, au nevoie de protecție. Protecție împotriva infractorilor, împotriva răufăcătorilor. Au nevoie de sfaturi, de grija voastră, atunci când poate din euforie, din excces, poate nu respectă rigorile și toate regulile cu privire la protecția lor împotriva răspândirii noului coronavirus”, a fost mesajul lui Vela.

 Câinii l-au lătrat pe Marcel Vela la Constanța. Ce a făcut ministrul

Numai că în acele momente câinii de serviciu aflați lângă unii polițiști și jandarmi au început să latre. Momentul a fost trecut fără să fie băgat în seamă de vela, care a împărți flori doamnelor și domnișoarelor aflate pe faleză. Mai mult, Marcel Vela a stat de vorbă cu un tânăr constănțean, care visează să ajungă ofițer în Jandarmeria Română.

NU RATA: ROMÂNIA A AJUNS PE LISTA DE SUPRAVEGHERE A SUA PRIVIND TRAFICUL DE PERSOANE. REACȚIA LUI MARCEL VELA. “MAI A…”

„Eu îți țin pumnii. Am spus la început, a fi jandarm, pompier sau polițist, este mai mult decât o meserie, este o vocație. Dacă tu simți această chemare și ai visul acesta, eu pot paria cu oricine că vei reuși”, i-a transmis tânărului ministrul Vela.