”Nucleara” Renata, declarații în exclusivitate despre sarcină: ”Mi-aș dori să fie fetiță!”

Autor: I.D.
Publicat: 22/09/2018 | 23:41

Una dintre cele mai hot prezențe feminine din showbiz-ul autohton a făcut mărturisiri emoționante despre familie. (Super oferta de angajare) Cu toate că, oficial, nu are un iubit, ”Nucleara” Renata a făcut declarații în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, despre sarcină. Fosta asistentă TV ne-a mărturisit că își dorește cu ardoare o fetiță.(CITEȘTE ȘI: TĂTICUL MCDONALD’S & CITY GRILL A FĂCUT SENZAȚIE ÎN CARTIERUL MILIARDARILOR CU UN MERCEDES DE COLECȚIE!)

Renata Gheorghe, ex-iubita lui Leo de la Strehaia și una dintre cele mai hot apariții de pe scena mondenă de la noi din țară, a făcut mărturisiri uluitoare.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Fosta asistentă TV a vorbit în premieră despre familie și copii. Cu toate că nu are un iubit oficial, sexy-bruneta ne-a mărturisit că își dorește nespus de tare o fetiță. (NU RATA, AICI: ”FUNDULEȚ” L-A ÎNNEBUNIT PE JEAN DE LA CRAIOVA!)

”Odată cu înaintarea în vârstă mă gândesc din ce în ce mai des la o familie. Îmi doresc acest lucru, dar până acum nu am întâlnit bărbatul potrivit. Da, vreau copii.(Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!) Mi-aș dori să fie fetiță. Este dorința mea cea mare. Dacă e să rămân însărcinată nu contează ce o să fie, important este să fie sănătos. Sper ca într-o bună zi să apară bărbatul potrivit și să îmi îndeplinesc această dorință”, a mărturisit ”Nucleara” Rentata, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. DIN ROMÂNIA.

Renata, mărturisiri emoționante despre sarcină

Renata, decizie… dureroasă

În urmă cu câteva săptămâni, fosta asistentă TV a călcat pragul unui salon de tatuaje, pentru că i s-a pus ”pata” pe Medusa, un personaj mitologic pe care l-a vrut neapărat ”imprimat” pe trupul ei.(Cât câștigi dacă faci videochat?) Nu i-a fost deloc ușor, dar a îndurat, cu stoicism, chinurile. Nu mai puțin de șase ore a durat intervenția, timp în care Renata nu s-a mișcat de pe masa de ”operație”.(NU RATA DETALII ȘI IMAGINI EXCLUSIVE AICI)

”Tatuajul este cu Medusa, o zeiță care împietrea orice bărbat care o privea în ochi! Totul a durat șase ore, este făcut alb-negru. A fost foarte dureros, dar am rezistat”, a dezvăluit Renata, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...