Renata, filmată topless într-un salon de tatuaje… Atenție, imagini interzise minorilor!

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 12/07/2018 | 23:25

Renata, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, s-a tatuat, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă filmarea din timpul intervenției. (Reduceri mari la jocuri PC) Vedeta, care a fost asistentă TV, a îndurat nu mai puțin de șase ore de chinuri, dar, în final, s-a declarat mulțumită de rezultat. Ce și-a tatuat Renata?

Renata a devenit cu adevărat celebră după că Leo de la Strehaia a remarcat-o și apoi i-a devenit iubită! (Promotiile zilei la monitoareDoar că marea poveste de dragoste s-a terminat la un moment dat, iar Renata și celebrul personaj monden au rupt legăturile. Cu atât mai mult cu cât în ”peisaj” intrase chiar mama Renatei, care a ajuns partenera de viață a lui Leo. În fine, e istorie, Renata își vede acum de altele… Sau, cel puțin, încearcă să uite.

Renata, fascinată de Medusa

Zilele trecute, fosta asistentă TV a călcat pragul unui salon de tatuaje, pentru că i s-a pus ”pata” pe Medusa, un personaj mitologic pe care l-a vrut neapărat ”imprimat” pe trupul ei. Nu i-a fost deloc ușor, dar a îndurat, cu stoicism, chinurile. (VEZI ȘI: IMAGINI NECENZURATE CU BRIGITTE GOALĂ ÎN BAIE. CE ÎI SCRIA DOAMNA NĂSTASE LUI CĂTĂLIN CAZACU)

Nu mai puțin de șase ore a durat intervenția, timp în care Renata nu s-a mișcat de pe masa de ”operație”. Dar în final a fost entuziasmată de ceea ce a ieșit!

”Tatuajul este cu Medusa, o zeiță care împietrea orice bărbat care o privea în ochi! Totul a durat șase ore, este făcut alb-negru. A fost foarte dureros, dar am rezistat”, a dezvăluit Renata, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România. (NU RATA, AICI: RENATA S-A POZAT PROVOCATOR LA PISCINĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...