Numele bebelușului regal, cotat cu cele mai mari șanse pe site-urile de pariuri! Va fi făcut public la maximum două zile după naștere

Publicat: 24/04/2018 | 20:22

Site-ul de pariuri britanic, William Hill, a anunțat lista numelor cotate cu cele mai mari șanse de a fi alese de cuplul regal pentru cel mai nou membru al familiei lor. Ducesa de Cambridge a născut astăzi un băiat, al treilea copil al cuplului regal, iar Arthur este numărul 1 pe listă.  Apoi urmează numele de James, Albert, Philip, Alexander, Thomas, Frederick, Henry, Alfred, Charles, Edward, Jack, Louis și William. 

La doar șase ore de la naștere, Kate Middleton și prințul William l-au prezentat lumii întregi pe noul membru al familiei lor. Ducesa de Cambridge radia de fericire și a ales să poarte o rochie roție, aproape identică cu cea purtată de prințesa Diana după nașterea celui de-al doilea copil. Gestul lui Katherine a fost catalogat drept un tribut adus prințesei Diana. Kate Middleton a optat, din nou, la designer-ul ei preferat Jenny Packham.

Kate Middleton l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al cuplului în jurul orei 11

Kate Middleton a născut un băiețel perfect sănătos în jurul orei 11, ora Angliei. Micuțul a cântărit puțin peste 3,8 kilograme și, în timpul nașterii, prințul William i-a fost alături soției sale. Cel de-al treilea copil al prinţului William şi al lui Kate Middleton ocupă locul 5 în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul lui (prinţul Charles), tatăl lui (prinţul William) şi după fraţii lui mai mari (prinţul George şi prinţesa Charlotte).

 

Citește și...