Acasă » Exclusiv » Nuntă + botezul fiului ”la pachet” pentru celebrul fotbalist român! Declarații în premieră: ”Vom avea o super-petrecere… Sunt cel mai fericit!”

Nuntă + botezul fiului ”la pachet” pentru celebrul fotbalist român! Declarații în premieră: ”Vom avea o super-petrecere… Sunt cel mai fericit!”

De: Ramona Danciulescu 24/02/2020 | 23:40

Cristian Daminuță nu a avut foarte mult noroc pe terenul de fotbal, dar se pare că, în plan personal, toate îi merg așa cum își dorește! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, fotbalistul a făcut primele declarații despre nuntă și botez, dar și despre cum i s-a schimbat viața, de când s-a căsătorit civil și a devenit tătic. 

Unii s-au grăbit să-l critice, căci nici viața lui nu a fost chiar cea mai liniștită! De la un veritabil „crai de Dorobanți”, Cristian Daminuță a ajuns un tătic și un soț model și gata oricând să-și răsfețe soția și fiul, care a venit pe lume în urmă cu aproximativ două luni. Pe conturile sale de pe rețelele de socializare, Cristian Daminuță le arată tuturor că este un tătic mândru și foarte apropiat de bebelușul său, căruia îi poartă grijă în fiecare zi.

Cristian Daminuță, alături de fiul său

În exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, Daminuță a făcut declarații în premieră despre nuntă și botez, dar și despre cum i s-a schimbat viața, de când a devenit tătic. Fotbalistul se simte norocos cu tot ceea ce trăiește și susține că totul are o altă formă, de când a venit pe lume fiul său.

În legătură cu cele mai importante evenimente din viața lui, cununia religioasă și slujba de creștinare a micuțului Dominic, Cristian Daminuță ne-a mărturisit că își dorește un eveniment 2 în 1 și că totul va avea loc în luna mai a acestui an. (NU RATA: SOȚIA LUI CRISTIAN DAMINUȚĂ, BOMBĂ SEXY DUPĂ CE A NĂSCUT)

„Mi s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a fi tătic. Sunt cel mai fericit din lume și trăiesc fiecare clipă alături de bebe la intensitate maximă. O mai ajut pe soția mea atunci când vine vorba de micuț, mai stau cu el. Nu există părinte perfect, cât trăim, învățăm”, ne-a declarat, emoționat, proaspătul tătic.

Daminuță, nuntă și botez în aceeași zi

Pentru că se poartă în rândul vedetelor să se organizeze evenimente duble, în aceeași zi, și Cristian Daminuță a făcut planurile în această manieră. Fotbalistul ne-a spus, în exclusivitate, care este data la care va ajunge la altar, dar și când își va vedea fiul primind Sfânta Taină a Botezului.

„În data de 16 mai avem programat botezul, tot atunci va fi și nunta. Evenimentele vor avea loc la Timișoara și vom organiza o super-petrecere. Nașii copilului sunt din anturajul familiei, nu sunt persoane publice și nici cunoscute”, a mai declarat Cristian Daminuță, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Și, pentru că drumul lui a fost fotbalul, am vrut să știm dacă Daminuță își dorește același lucru pentru fiul său, mai ales că internauții susțin că numele lui este predestinat terenului de fotbal: Dominic Daminuță.

„Să dea Dumnezeu să îi placă fotbalul copilului meu, dar nu voi face o obsesie din asta. Dacă văd că îi place și are talent, o să-l sprijin până în pânzele albe. Dar îl voi lăsa pe el să-și aleagă singur drumul”, a mai spus Cristian Daminuță.

Mai mult, el a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: se mai vede sau nu în postura de tătic, după ce micuțul Dominic va mai crește?

Sincer, ne dorim încă un copil. Eu și soția mea vrem o fetiță. Sper să-mi îndeplinească bunul Dumnezeu și această mare dorință”, a mai spus Daminuță, emoționat.

Cununie restrânsă, înainte să devină părinți

Cristian Daminuță și soția lui, Mădălina, au avut parte de un eveniment extrem de restrâns, cu ocazia cununiei civile. Ziua a fost una cum nu se poate mai deosebită pentru cei doi, care au avut mari emoții și au fost pregătiți pentru a spune marele „Da” din viața lor. La cununie au participat familiile mirilor, dar și câțiva prieteni. Fiind în ultimul trimestru de sarcină, Mădălina a ales să poarte în ziua cea mare un compleu alb, elegant și o pereche de încălțări cu toc, dar comode. Cristian Daminuță a fost și el la patru ace, iar cei doi au fost la nivelul așteptărilor tuturor invitaților. (CITEȘTE ȘI: CRISTIAN DAMINUȚĂ A DEVENIT TĂTIC! PRIMA IMAGINE CU FOTBALISTUL ȘI MICUȚUL SĂU)

Cristian Daminuță, alături de soția lui, Mădălina, la cununia civilă

Cei doi au publicat, la momentul respectiv, câteva fotografii pe contul lor de Instagram, iar fanii l-au felicitat pe Daminuță pentru că s-a făcut băiat de casă și acum are propria sa familie. Evenimentul a avut loc pe data de 5 decembrie a anului trecut, la Starea Civilă din Timișoara.

Cristian Daminuță și Iasmina Halas, probleme peste probleme

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fotbalistul Daminuță a avut un mariaj eșuat cu blondina Iasmina Halas. Cei doi nu doar că au trecut printr-un divorț, dar au spus „Da” și mai multor despărțiri și împăcări. Blondina a pierdut și o sarcină, iar, la un moment dat, lucrurile dintre aceștia nu au mai putut fi reparate sub nicio formă.

Mai mult, blondina a ajuns, la un moment dat, și la tentative de suicid. „Oricine trece printr-o perioadă mai grea în viaţă, şi eu am trecut prin aşa ceva. Am trecut printr-o depresie. Au fost mai multe evenimente care m-au dus la acest gest ruşinos, pot să spun! Acum două zile am fost plecată de la părinţii mei (…) Mă deranja orice, orice mi se spunea, mă supăram şi mă enervam pe toată lumea.

Şi dacă eram întrebată dacă mănânc mă enervam (…) M-am certat şi cu părinţii mei şi eu am o relaţie bună cu ei şi am fost afectată. Pe drum de la Oraviţa am luat mai multe pastile cu gândul de a-mi încheia viaţa. M-am urcat în maşină cu gândul de a-mi lua viaţa, credeam că ajung în Timişoara că mă pun să dorm şi totul se va încheia (…)

Fix când eram în faţa blocului, nu aşteptam să fiu salvată, m-am întâlnit cu prietena mea bună. S-a uitat la faţa mea, şi-a dat seama că parcă nu sunt eu şi m-a ajutat. Mi-a sunat părinţii, care mă susţin necondiţionat. Am fost împreună la biserică şi cred că doar prin credinţă pot depăşi acest moment”povestea Iasmina, imediat după prima tentativă de suicid.

Cu toate acestea, dincolo de problemele pe care le-a întâmpinat în căsnicia cu fosta soție, se pare că pentru Cristian Daminuță a răsărit soarele și, acum, este cum nu se poate mai fericit. După ce l-am văzut în postura de tătic, așteptăm să-l vedem pe fotbalist și la altar, alături de aleasa inimii sale. (VEZI ȘI: EL E IUBITUL SECRET AL EX-DOAMNEI DAMINUȚĂ?!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a spus totul: „Va spune când a rămas gravidă, numărăm lunile…”
De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc în instanță. Impresara a...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...