Nuntă mare în familia regală a Marii Britanii! Prințesa Eugenie s-a căsătorit cu un om de afaceri. Primele imagini de la fericitul eveniment

Publicat: 12/10/2018 | 15:22

Nuntă mare în Familia Regală a Marii Britanii! Este vorba despre prințesa Eugenie, nepoata reginei Elizabeta a II-a a. Aceasta s-a căsătorit cu alesul inimii ei, omul de afaceri Jack Brooksbank, vineri (12 octombrie), la capela St. George de la Castelul Windsor.

După ceremonia de căsătorie de la capelă, acolo unde s-au căsătorit religios și prințul Harry cu Meghan Markle, mirii au făcut un tur în caleașcă prin Windsor.

Mireasa a purtat o rochie albă, cu trenă foarte lungă, semnată de designerii britanici Peter Pilotto și Christopher De Vos, la care a asortat o tiară cu diamante și smaralde împrumutată pentru acest eveniment de la regina Elizabeta, potrivit Mediafax.

Rochia a fost special confecționată în așa fel încât, în partea din spate, ă nu ascundă cicatricea unei operații pe care a suferit-o la vârsta de 12 ani, când a fost diagnosticată cu scolioză.

„Este un mod drăguț de a onora oamenii care au avut grijă de mine și o modalitate de a-mi arăta sprijinul pentru persoanele care suferă din cauza acestei boli”, a declarat prințesa pentru postul ITV, care a difuzat în direct imagini de la eveniment.

Sute de invitați la nunța prințesei Eugenie

Aproape toţi membrii amiliei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a, au participat la nuntă. Nu au lipsit nici micuții familiei, prinţul George şi prinţesa Charlotte. Aceasta din urmă ste şi una dintre domnişoarele de onoare, alături de Theodora, fiica de şase ani a artistului britanic Robbie Williams. Marea absentă este Camilla, soţia prinţului Charles, despre care presa britanică susține că nu se înțelege cu părinții prințesei.

Costurile evenimentului sunt aproximate la 3 milioane de euro.

Citește și...