O absolventă eminentă de facultate a ales să devină prostituată în Marea Britanie! Cât câștigă pe săptămână

Publicat: 18/04/2018 | 11:16

Borderurile ar putea funcționa în mod legal. Condiția este ca proprietarii să creeze un spațiu sigur pentru angajate. Asta spune un fost detectiv, Karl, care a devenit acum patron al unul bordel din Marea Britanie. Acolo lucrează și Louise, o absolventă eminentă, care are o diplomă în biologia marină. Datoriile pe care le are de plătit la facultate au determinat-o să își caute un astfel de job. 

Prostituata a declarat că nu i se pare degradant job-ul pe care îl are. Louise le-a spus jurnaliștilor că preferă să lucrez trei sau patru zile pe săptămână, într-un bordel, și să câștige cel puțin 900 de lire sterline (aproximativ 4.500 de lei), decât să lucreze șapte zile pe săptămână, câte 12 ore, pe un salariu minim pe economie, potrivit BBC.

„Nu vreau ca oamenii să creadă că sunt o consumatoare de droguri sau că am fost forțată să prestez aceste servicii. Este alegerea mea și nu mi se pare corect să fiu judecată în necunoștință de cauză.Sunt o persoană obișnuită. Tot ce îmi doresc este să-mi asigur un viitor prosper și să-mi plătesc împrumutul studențesc”, a declara Louise.

Prostituatele sunt foarte mulțumite de condițiile de muncă

În același bordel lucrează și o româncă. Ea le-a povestit jurnaliștilor că mulți bărbați din Marea Britanie apelează la serviciile sexuale cu femei care sunt victime ale traficului de persoane sau sunt dependente de droguri, controlate de proxeneți. În cazul bordelului pe care l-a deschis fostul detectiv, lucururile nu stau deloc așa. Femeile care lucrează acolo o fac din proprie inițiativă, iar drepturilor lor le sunt respectate în totalitate.

Karl este un fost ofițer de poliție. Proprietarul bordelului a recunoscut că deși este un om deschis, nu a găsit curajul de a-i dezvălui fiicei sale, o adolescentă de 15 ani, care este actualul său loc de muncă.

 

Citește și...