O actrita celebra a nascut pentru a doua oara! Fetita ei a primit numele DELTA!

Publicat: 20/12/2014 | 21:42
O actrita celebra a nascut pentru a doua oara! Fetita ei a primit numele DELTA!

Actrita americana Kristen Bell, casatorita cu actorul si scenaristul Dax Shepard, a nascut o fetita, care a primit numele Delta.

‘Delta Bell Shepard este aici”, a anuntat, vineri noaptea, Dax Shepard, pe contul sau de Twitter. „Nu seamana nici cu Kristen si nici cu mine, dar o vom pastra oricum”, a glumit acesta.
Potrivit dailymail.co.uk, Delta este un nume mai putin obisnuit, fiind preluat din limba greaca, in care inseamna „gura de varsare a unui rau”.

Kristen Bell 02

Kristen Bell, in varsta de 34 de ani, si Dax Shepard, in varsta de 39 de ani, mai au o impreuna o fiica, Lincoln, nascuta in martie 2013.

Kristen Bell si Dax Shepard s-au casatorit in octombrie 2010, la New York, dupa o relatie de trei ani.

Kristen Bell 02

Actrita americana Kristen Bell, nascuta in 1980, a jucat rolul principal in „Impuls ucigas/ Pulse” (2008), de Jim Sonzero, un remake dupa un film horror japonez. In anul 2007, s-a alaturat distributiei serialului „Eroii/ Heroes”, interpretand personajul Elle Bishop, care putea sa controleze electricitatea. A jucat, de asemenea, rolul principal in comediile de succes „Inselat de Sarah Marshall/ Forgetting Sarah Marshall” si „Amor la Roma/ When in Rome”, in acesta din urma alaturi de actualul ei sot. Recent, a interpretat rolul unei tinere care incearca sa rezolve un misterios caz de crima in filmul „Veronica Mars” (2014), de Rob Thomas.

Sursa: Mediafax
 

Citește și...