O actrita CELEBRA, acuzata ca s-a prostituat! Cum a reactionat cand a fost acuzata ca a facut SEX pe BANI

Publicat: 15/12/2013 | 11:45
O actrita CELEBRA, acuzata ca s-a prostituat! Cum a reactionat cand a fost acuzata ca a facut SEX pe BANI

Actrita Zhang Ziyi, una dintre vedetele cinematografiei chineze, a ajuns la o intelegere pe cale judiciara cu reprezentantii site-ului american care a scris ca artista s-a prostituat, facand sex pe bani cu inalti oficiali chinezi.

Potrivit contactmusic.com, eroina din „Tigru si dragon” a ajuns la o intelegere, ai carei termeni nu au fost facuti publici, cu editorii China Free Press si cu jurnalistul Weican Null Meng, care au publicat acest articol despre ea.

In 2012, artista a dat in judecata publicatia, care are sediul in SUA, dupa ce aceasta a scris ca practica prostitutia cu inalti oficiali chinezi – printre care si Bo Xilai -, iar, la inceputul acestui an, a cerut paratilor sa faca publice sursele care au sustinut ca a fost angajata ca prostituata de oficiali ai Partidului comunist chinez.

Zhang Ziyi

Dupa mai multe luni de mediere, cele doua parti au ajuns la o intelegere, joi, la o instanta din Los Angeles.

Actrita chineza Zhang Ziyi s-a remarcat in numeroase pelicule bine primite de public si de criticii de film, precum „Tigru si dragon” (2000), „Ora de varf 2” (2001), „Floare de iasomie” (2004), „Memoriile unei Gheise” (2005), „Testoasele Ninja” (2007) si „Dangerous Liaisons” (2012).

R.R.

Citește și...