O artistă de muzică populară a făcut anunțul: “Încă o parte importantă din sufletul nostru pleacă…”

Publicat: 26/03/2018 | 17:06

Lavinia Goste, una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară a generatiei sale lasează melodia: M-a găsit dragostea în viață”.  Piesa, realizată de interpretă împreună cu soțul său, maestrul dirijor Marius Zorilă, se anunță hitul petrecerilor din această vară.

Încă o parte importantă din sufletul nostru pleacă spre voi. Suntem bucuroși să vă aducem în dar noua piesă. Ideea pentru piesă „M-a găsit dragostea în viață” a plecat de la o piesă populară românească la care am adăugat ușoare influențe sârbești, care aduc o savoare de bucurie și voie bună, păstrând însă filonul autentic românesc! E o piesă de suflet, la care s-a lucrat intens, până la cele mai mici detalii și care sper să se audă la toate nunțile și petrecerile de anul acesta”, declară renumita interpretă de muzică populară.

Versurile de dragoste ale piesei se potrivesc perfect pentru orice generație, Lavinia reușind să îmbine cu succes tradiția cu modernul, dând piesei o savoare aparte.

Piesa ”M-a găsit dragostea în viață” este însoțită de un videoclip inedit, care reecrează un concert live cu orchestra. Alături de Lavinia pe scenă, ca și în viață, este Marius Zorilă, dirijorul Ochestrei Naționale Valahia, cea mai prestigioasă orchestră a momentului, formată din muzicieni talentați, recunoscuți în țară și în străinătate.

Am dorit să facem un videoclip diferit, ca un concert adevărat, în care publicul să simtă emoția, implicarea, munca dar și pasiunea pe care noi o punem în fiecare piesă și în fiecare apariție”.  Pentru videoclipul piesei “M-a găsit dragostea în viață”, Lavinia a abordat un look nou, diafan și feminin, lucrând până la cele mai mici detalii cu o echipă de profesioniști. “Imi iubesc și respect publicul, așa că îmi doresc ca fiecare apariție să fie spectaculoasă, pentru mine și pentru ei„, explică artista.

În paralel cu lansarea noului single “M-a găsit dragostea în viață”, Lavinia este pe ultima sută de metri cu lucrul la un album special de pricesne, cântece religioase, pe care urmează să-l lanseze de Paște.

Citește și...