O asistentă din Cluj-Napoca a fost omorâtă de iubitul ei. Cum a fost filmat asasinul înainte de crimă, dar și după ce a lăsat-o pe tânără să agonizeze

Publicat: 24/08/2020 | 22:17

O asistentă din Cluj-Napoca a fost omorâtă de bărbatul cu care era într-o relație toxică. Înainte de crimă, dar și după ce a lăsat-o pe tânără să agonizeze și a fugit, asasinul a fost filmat de o cameră de supraveghere instalată în blocul victimei. El a fost încătușat la nouă ore după tragedia pe care a provocat-o; s-a ascuns în casa părinților săi care locuiesc în Suceava. Potrivit unor surse, în ultima lună, individul a amenințat-o de mai multe ori pe iubita lui că o va ucide, dar aceasta nu a depus nicio plângere la poliție. 

Descoperă și: Șerban Huidu, scandal monstruos la bordul unui avion: “Am omorât trei oameni, dar a fost un accident”. De la ce a pornit incidentul din aeronavă | VIDEO

O asistentă din Cluj-Napoca a fost omorâtă de iubitul ei

Conform primelor informații ale anchetatorilor, tânărul de 28 de ani și-a ucis iubita din gelozie. Femeia ar fi vrut să se despartă de el şi, pentru că nu era de acord cu acest lucru, el a pus la cale un plan de răzbunare. În ultima perioadă, bărbatul a terorizat-o cu mesaje de ameninţare. Iar azi-noapte, când tânăra s-a întors în Cluj-Napoca din Suceava, unde a fost să își viziteze părinții, a fost așteptată în fața blocului de iubit. Bărbatul a înjunghiat-o cu bestialitate, iar strigătele victimei au fost auzite de un vecin.

Am intors-o pe spate ca sa vad daca respira sau ceva, nu mai respira. Dupa care a ajuns si politia in scurta vreme”, a mărturisit vecinul care a auzit țipetele victimei, relatează observatornews.ro.

S-au aplicat manevre de resuscitare pentru aproximativ 30 de minute. Avea multiple plagi si mai avea un traumatism cranio-cerebral în zona stângă, a afirmat Ciprian Cornea, purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Femeia ucisă de iubit era asistentă la un spital Cluj-Napoca, iar criminalul a fost filmat de una dintre camerele de supraveghere instalate în blocul în care s-a petrecut crima.

“Ceea ce pe camera s-a reusit sa se vada: domnisoara coboara dintr-un taxi si vine spre intrarea de bloc cu bagajul in mana. Si, la un moment dat, dispare si un tip care fuge incolo si o ia pe strada la dreapta”, a declarat administratorul blocului unde s-a petrecut crima, potrivit sursei citată mai sus.

A avut o tinereţe nu prea fericită. Nu a avut nici cine să o îndrume în viaţă, altfel nu îmi explic cum să fi intrat în relaţie cu individul acesta, a dezvăluit dr. Dorin Mateescu.

Află și: Caz cutremurător în Bârlad! Un bărbat s-a sinucis în timpul unui live pe Facebook. Cum au reacționat oamenii care au văzut imaginile traumatizante

Criminalul de 28 de ani are antecedente

După ce a ucis-o pe femeia iubită, criminalul s-a ascuns în casa părinţilor din Suceava, unde a fost găsit după nouă ore de căutări. Înainte să fie cu tânăra asistentă, individul a avut o altă relație în care a fost violent, iar procesul cu fosta iubită tocmai se terminase.

Cristea Ostrovan, primarul Udeşti – judeţul Suceava, a declarat: Era condamnat cu suspendare şi avea muncă în folosul comunităţii. În rest, nu am auzit belele să facă.

În prezent, criminalul asistentei din Cluj-Napoca se află după gratii și a fost acuzat de omor.