O bătrână de 85 de ani a avut parte de o moarte cumplită. A ars de vie în propria locuință

Publicat: 07/12/2018 | 12:25

O bătrână de 85 de ani a ars de vie în propria locuință. Incendiul devastator care i-a cuprins locuința a putut fi stins doar cu mare greutate de pompierii ajunși la fața locului, însă femeia nu a mai putut fi salvată.  (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Femeia locuia în localitatea Murgești, județul Mureș, iar vecinii au fost cei care au observat, la un moment dat, flăcările. Au alertat autoritățile foarte repede, numai că focul s-a extins cu repeziciune. La fața locului au sosit mai multe autospeciale ale pompierilor, precum și ambulanțe, însă bătrâna a murit, din nefericire, arsă de vie. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Pompierii au încercat să facă tot posibilul pentru a intra în casă, însă flăcările erau atât de mari încât le-a fost imposibil, în pofida experienței dobândite în astfel de împrejurări. Casa bătrânei a ars în totalitate, iar cauzele care au dus la izbucnirea incendiului sunt, încă, necunoscute. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

O ipoteză ar fi aceea că focul a izbucnit de la o lampă cu petrol pe care o folosea bătrâna. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: NICOLE CHERRY VORBEȘTE PENTRU PRIMA DATĂ DESPRE NOUL EI IUBIT: ”NU MĂ AFIȘEZ DACĂ NU SUNT SIGURĂ”

O bătrână a murit arsă de vie în localitatea Murgeștii, județul Mureș
Citește și...