O bătrână din Moinești, depistată pozitiv cu noul coronavirus! E foarte trist modul în care s-a îmbolnăvit cu COVID-19

Publicat: 26/03/2020 | 13:22
O bătrână din Moinești, depistată pozitiv cu noul coronavirus! E foarte trist modul în care s-a îmbolnăvit cu COVID-19

O bătrână din Moinești a aflat astăzi că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Modul în care a contractat COVID-19 este unul foarte trist. Echipa medicală care a consultat-o a intrat în autoizolare pentru 14 zile ca măsură de protecţie.

Citeşte şi: Povestea care te va impresiona până la lacrimi! Stewardesă româncă, atac dur la adresa romilor care au ajuns în România: “Veniți să ne omorâți părinții”

O bătrână din Moinești, infectată cu COVID-19 de la nişte rude care s-au întors recent în România

O femeie de 81 de ani din Moineşti a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce testele au demonstrat că este infectată cu Covid-19. Ea a ajuns marţi, 24 martie, cu ambulanţa la Spitalul din Moineşti pentru că avea probleme respiratorii.

Află şi: MApN. Încă 20 de angajați de la Spitalul Militar din Focșani, confirmați pozitiv. Cum au fost infectați

Pacienta a fost izolată la Spitalul din Moineşti. Echipa medicală care s-a ocupat de ea a intrat în autoizolare pentru două săptămâni.

Nu rata: Cum au ajuns o asistentă și copilul ei între bolnavii de COVID-19. “Nu intru acolo, nuuuu. Eu vreau să…”

Potrivit primelor indicii, bătrâna ar fi fost vizitată de rude întoarse dintr-o zonă roșie din Italia.

În România, 1.029 de oameni infectaţi cu noul coronavirus

Conform celor mai noi informaţii, în ţara noastră, 1.029 de oameni au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, iar alţi 17 au murit din cauza virusului ucigaş. În acelaşi timp însă, 6.151 de persoane se află în carantină, iar alte 110.042 sunt izolate. Cercetătorii au spus că oricine este asimptomatic după 12 zile este improbabil să mai prezinte simptome, însă oamenii sunt sfătuiți ca, dacă sunt suspiciuni că au virusul ucigaş din China, să se izoleze pentru o perioadă de 14 zile pentru a evita posibilitatea de răspândire. Oamenii de știință au precizat însă că încă mai sunt multe informații de aflat despre COVID-19. Virusul mortal provoacă febră, tuse și probleme de respirație.

Citește și...