O britanică îşi cară inima într-un rucsac oriunde ar merge! Imaginile fac înconjurul lumii

Publicat: 12/01/2018 | 21:09

Femeia s-a simţit rău într-o zi, nu putea să respire, astfel că a ajuns de urgenţă la spital. Medicii i-au dat o veste cruntă, dar i-au salvat viaţa. Cu preţul... O femeie de 39 de ani a suferit o operaţie foarte gravă la inimă care i-a salvat viaţa, însă de atunci este nevoită să-şi ţină inima într-un rucsac pe care îl cară cu ea peste tot. 

În rucsacul respectiv se află şi o mulţime de baterii, un motor electric şi o pompă care asigură împrăştierea sângelui în restul corpului, potrivit DailyMail.

De unde a plecat totul? Selwa Hussain a început să se simtă foarte rău şi să respire cu mare greutate, motiv pentru care s-a urcat în maşină şi s-a dus la medicul ei de familie. A fost trimisă la un spital local, unde a aflat că suferea de o boală foarte gravă la inimă. Astfel, după doar patru zile a fost supusă unei intervenţii chirurgicale foarte sensibile, care a fost o reuşită.

Selwa Hussain, în vârstă de 39 de ani, este singura femeie din Marea Britanie care îşi cară inima artificială cu ea într-un rucsac, scriu cei de la Daily Mail.

 

Citește și...