O chiriașă din Brașov a încercat să-și ucidă proprietarul cu un cuțit! De la ce a pornit scandalul

Publicat: 13/03/2019 | 11:58
O chiriașă din Brașov a încercat să-și ucidă proprietarul cu un cuțit! De la ce a pornit scandalul

O femeie de 40 de ani, chiriașă, l-a înjunghiat pe fiul proprietarului casei în care locuia, după ce tânărul de 18 ani a lovit-o peste față pentru că nu-și plătise datoriile. 

Femeia, aflată sub influența alcoolului, s-a supărat că băiatul gazdei i-a cerut banii pe chirie pe care îi datora. Tânărul a lovit-o cu palma peste față. Femeia a intrat în camera ei, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tânărul respectiv, a anunțat monitorulexpres.ro.

Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală. Potrivit anchetatorilor, în timp ce tânărul se afla la spital, făptaşa a mers şi ea la unitatea medicală, unde a avut un comportament agresiv faţă de personalul medical.

Braşoveanca a fost reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor şi propusă pentru arestare. Un judecător de drepturi şi libertăţi a respins propunerea procurorilor şi a decis să instituie măsura controlului judiciar. Nemulţumiţi, procurorii au formulat contestaţie.

Curtea de Apel Braşov a menţinut decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov. Inculpata beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor pronunţa sentinţa definitivă.

Citește și...