O cunoscută prezentatoare de la noi s-a afişat cu iubitul milionar dar… A ”lăsat-o” pentru alta

Publicat: 26/09/2016 | 00:00

Marina Almăşan şi iubitul ei, George Cornu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani de zile. Cei doi s-au cunoscut la un bal de caritate, iar pentru că amândoi erau căsătoriţi, se vedeau pe ascuns, departe de ochii curioşilor. Între timp, Marina şi George s-au despărţit de partenerii lor de viaţă şi şi-au asumat relaţia.

Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, i-a filmat pe cei doi în timp ce mergeau la un restaurant din Capitală, fiind îmbrăcaţi în ţinute casual. În timp ce stăteau la masă, George Cornu şi-a ignorat iubita timp de câteva minute pentru a vorbi cu o altă femeie printr-un apel video, probabil în interes de afaceri. La ieşire din restaurant, afaceristul şi-a dat seama că şi-a uitat geaca în interiorul restaurantului şi s-a întors după ea, iar apoi s-au urcat amândoi în maşină şi au plecat.

Marina Almăşan şi partenerul ei de viaţă au mers la un restaurant din Bucureşti
Marina Almăşan şi partenerul ei de viaţă au mers la un restaurant din Bucureşti

Marina Almăşan şi fostul ei soţ sunt la cuţite

Au fost împreună aproape două decenii, însă, în cele din urmă, Marina Almăşan şi Victor Socaciu au divorţat cu scandal. Prezentatoarea TV a demonstrat că Socaciu i-a fost infidel. Cei doi au împreună un copil, iar după despărţire Marina Almăşan l-a dat în judecată pe fostul ei soţ, pentru majorarea pensiei alimentare.

Marina Almăşan şi Victor ar împreună un copil.
Marina Almăşan şi Victor ar împreună un copil.

Citește și...