O familie din Sibiu, găsită în stare de putrefacție în propria casă! Ce spun polițiștii

Publicat: 30/09/2018 | 09:32
O familie din Sibiu, găsită în stare de putrefacție în propria casă! Ce spun polițiștii

Caz șocant la Sibiu! Două persoane, soţ şi soţie, cu vârste de 80 şi 82 de ani au fost găsite fără suflare, în stare de putrefacţie, în propria lor casă. Cadavrele lor au fost descoperite de pompieri.

Reprezentanţii ISU Sibiu au fost chemaţi să intervină pentru spargerea uşii unui apartament, unde au găsit două persoane decedate, deja în stare de putrefacţie, potrivit antena1.ro. Vecinii celor doi soți susțin că femeia era paralizată. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical. Cauzele decesului celor doi soți vor fi stabilite după necropsie. Poliția Sibiu a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar momentan nu există suspiciuni că cei doi soți ar fi fost uciși. Se pare ca cei doi bătrâni erau  morți în casa de mai mult timp, apelul pentru deblocarea ușii fiind cauzat de mirosul insuportabil.

„Echipajul medical nu au putut decât să constate decesul celor două persoane, femeie și bărbat, urmele morții fiind deja instalate”, a declarat Liliana Blaga, purtător de cuvânt al SJA Sibiu, pentru stiridesibiu.ro.

Citește și...