O familie întreagă din Gorj, găsită moartă în casă! Mama a fost descoperită în cadă, iar tatăl și fetița lor de 12 ani în cameră

Publicat: 13/06/2018 | 07:55

Tragedie fără margini la Rovinari, în județul Gorj! O fetiță de 12 ani și părinții ei au fost găsiți morți, marți seară (12 iunie), în garsoniera în care locuiau. Cei trei s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon, susțin pompierii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru familie. 

Victimele, un bărbat de 39 de ani și soția sa de 32 de ani, locuiau împreună cu fiica lor. Mama femeii decedate a fost cea care a dat alarma, după ce fata ei nu i-a răspuns ore bune la telefon. Pompierii și ambulanțele venite la fața locului nu au mai putut face nimic. Fetița și părinții ei erau decedați când au ajuns salvatorii în locuința lor. Femeia și bărbatul au fost găsiți în baie, iar fiica lor într-o altă cameră.

„La ajungerea echipajelor la faţa locului am constatat o persoană de sex masculin, i se acordă primul ajutor de medicul de pe ambulanță, iar o persoană de sex feminin se afla în cadă”, a transmis Stanciu Stanciu, ISU Gorj, de la fața locilului.

În garsonieră au fost descoperite însă concentraţii foarte mari de monoxid de carbon, provenite, cel mai probabil, de la un boiler instant cu care era încălzită apa la baie. În tot acest timp, locatarii din bloc au fost evacuaţi, mai ales că au fost semnalate şi scurgeri de gaze. Instalaţia de gaze a fost verificată de specialişti, fără a fi descoperite însă nereguli, potrivit stirileprotv.ro. În urmă cu câţiva ani, într-un alt bloc din oraş, o tragedie similară a avut loc. Un tată a fost găsit mort cu toţi cei şapte copii ai săi, în aceleași condiții.

Citește și...