O fantezie sexuală bizară l-a băgat în închisoare pe un tânăr de 26 de ani

Autor: A.N.
Publicat: 31/10/2019 | 19:03

O fantezie sexuală bizară l-a băgat în închisoare pe un tânăr de 26 de ani. Incidentul scandalos a avut loc în parcarea unui hotel.

Un bărbat în vârstă de 26 de ani din North West England a avut o fantezie sexuală bizară. Michael Golsorkhi, gol pușcă, a mimat un act sexual cu pământul și frunzele din jurul lui. Incidentul scandalos s-a petrecut chiar în fața unor familii care se aflau la masă, în restaurantul unui hotel.

Tânărul a stat ascuns în tufișuri timp de zece minute și a ieșit abia la îndemnul polițiștilor, care i-au cerut să se predea. În apărarea sa, Michael Golsorkhi a mărturisit că a consumat substanțe halucinogene.

„A luat o combinație de substanțe interzise și alcool și a ajuns într-o stare foarte ciudată”, a precizat avocatul Neville Warburton.

Bărbatul nu a fost conștient în mometul comiterii faptei: „Angajații de la hotel l-au întrebat dacă se simte bine, dar el era într-o stare destul de groaznică. Nu își amintește nimic legat de comportamentul descris. Când a fost luat la întrebări, a fost oripilat când i s-a spus ce s-a întâmplat. Numai când a analizat mai bine situația a acceptat-o”.

În urma faptelor comise, tânărul de 26 de ani a fost arestat și condamnat la opt ani de închisoare.

Citește și...