O femeie a pierdut 5.000 de euro într-o parcare! Cel ce a găsit banii a crezut că a dat norocul peste el, însă s-a ales cu dosar penal

Autor:
Publicat: 26/05/2020 | 14:47
O femeie a pierdut 5.000 de euro într-o parcare! Cel ce a găsit banii a crezut că a dat norocul peste el, însă s-a ales cu dosar penal

O femeie din Alba Iulia a trecut prin niște momente teribile. Aceasta a pierdut o borsetă cu 5.000 de euro și a crezut că nu o să îi mai găsească niciodată. Banii reprezentau darul de nuntă al tinerei, pe care intenționa să îl folosească pentru a-și ajuta familia.

Femeia a pierdut borseta chiar în fața blocului în care locuiește. Banii au fost imediat găsiți de un tânăr, care s-a grbit să ajungă acasă după ce a descoperit comoara și nu s-a gândit să meargă la poliție. Însă, minunea nu a durat prea mult, autoritățile au ajuns la el după ce au văzut imaginile de pe o cameră de supraveghere din zonă. Bărbatul care a crezut că s-a îmbogățit are acum dosar penal pentru însușirea bunului găsit, scrie Agerpres.

Totul s-a întâmplat vinerea trecută. Femeia în vârstă de 26 de ani s-a urcat într-un taxi, iar pentru că  avea un copil în brațe, nu a mai acordat atenție borsetei cu bani, care i-a scăpat chiar lângă mașină.  La scurt timp un tânăr a observat borseta, pe care a luat-o fără nicio urmă de remușcare. (CITEȘTE ȘI: MONICA POP RĂBUFNEȘTE DIN NOU: ”MAGAZINELE AU AVUT VÂNZĂRI CA NICIODATĂ! PREȚURILE AU TOT CRESCUT ÎN LOC SĂ…”)

Imediat ce femeia a realizat că îi lipsesc banii a sesizat poliția. Aceasta a declarat polițiștilor că  în borsetă se aflau 5.000 de euro, tocmai banii de la nuntă, pe care intenţiona să-i ducă la Sebeş, pentru a ajuta familia soţului, au transmis polițiștii de la IPJ Alba, într-un comunicat, preluat de Agerpres. (VEZI ȘI: O FEMEIE DIN IAȘI A FOST BĂTUTĂ MĂR DE CONCUBINUL BEAT CHIAR DE ZIUA EI! COPILAȘUL DE TREI ANI ERA DE FAȚĂ)

Polițiștii au demarat o anchetă, iar în urma investigaţiilor efectuate şi cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată în zonă, a fost identificat persoana care și-a însușit borseta. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia. Banii au fost recuperaţi de poliţişti şi restituiţi femeii care i-a pierdut,  au mai spus polițiștii.