O femeie din Iași a fost bătută măr de concubinul beat chiar de ziua ei! Copilașul de trei ani era de față

Publicat: 26/05/2020 | 13:55
O femeie din Iași a fost bătută măr de concubinul beat chiar de ziua ei! Copilașul de trei ani era de față

Concubinul a bătut-o cu sălbăticie chiar de ziua ei! Chiar de față cu al ei copilaș, în vârstă de doar trei anișori. Este vorba despre o femeie din Iași, Lenuța Văcărașu, care a trait în acea zi clipe de coșmar.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI ȘOCANTE! O FEMEIE ÎN SCAUN CU ROTILE A FOST BĂTUTĂ ȘI TRÂNTITĂ LA PĂMÂNT, ÎN MIEZUL ZILEI, DE NIȘTE INDIVIZI. VIDEO

Concubinul avea ordin de interdicție, dar asta nu a contat pentru el. I-a făcut ”cadou” o bătaie cruntă, ba a și obligat-o să vândă apartamentul, scrie bzi.ro. Femeia a apelat la oamenii legii, unde și-a găsit salvarea. Totul s-a întâmplat în timp ce sărbătorea de Sfinții Constantin și Elena. Brusc, s-a trezit cu bărbatul la ușă. Era beat și a luat-o la pumni, a sugrumat-o, toate astea de față cu micuțul pe care-l aveau împreună. (NU RATA: DETALII ÎNGROZITOARE ÎN CAZUL BĂTRÂNEI DE 84 DE ANI DIN VÂLCEA, BĂTUTĂ DE PROPRIA FIICĂ. “ERA LOVITĂ LA NAS, LI S-A SPUS CĂ A CĂZUT PE SCĂRI. A DOUA OARĂ…”)

„M-a luat la bătaie, m-a lovit și m-a strâns de gât cu mâna forțându-mă să vând apartamentul. Casa este doar pe numele meu, am contract de vânzare-cumpărare și a fost cumpărat exclusiv din banii mei. El are cazierul pătat și nu știu cum să mai scap de amenințarea lui”, a dezvăluit femeia.

O femeie din Iași a fost bătută măr de concubinul beat. A făcut plângere la IPJ Iași

Care a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție Județean Iași prin care a cerut un ordin de interdicție împotriva lui Costel Marian. Continuă să povestească momentele de coșmar pe care le-a trait. ”A fost ziua mea de Constantin și Elena, iar pe la ora 19:00, Marian Costel a venit la locuința mea din Valea Lupului. I-am dat voie să vadă copilul de 3 ani și 6 luni pe care îl am cu el, l-am pus la masă, a servit puțin coniac și s-a amețit.

VEZI AICI: ȘOC TOTAL LA PUTEREA DRAGOSTEI DE LA KANAL D! ANDRA, BĂTUTĂ DE BOGDAN MARCU? MAMA ȘATENEI A SPUS TOTUL: „PRIN CÂTE A TRECUT FATA ASTA…”

M-a luat la bătaie, m-a lovit și m-a strâns de gât cu mâna, forțându-mă să vând apartamentul. Casa este doar pe numele meu, am contract de vânzare-cumpărare și a fost cumpărat exclusiv din banii mei. Am fost plecată 7 ani în Italia. Nu este prima dată când mă ia la bătaie. Am fost chiar și la Centrul de Violențe din zona Sărărie ca să scap de el. El are cazierul pătat și nu știu cum să mai scap de amenințarea lui”, a povestit a Lenuța Văcărașu.

A amintit că nu a fost pentru prima oară cănd trece prin astfel de momente. „Nu este prima dată când se întâmplă, m-a bătut de nenumărate ori. În urmă cu un an m-a văzut un vecin cu ambii ochi negri și a sunat el la Poliție. S-a dat atunci un ordin de interdicție de 6 luni. Recunosc că eu l-am încălcat pentru că copilul striga mereu «tata, tata». L-am lăsat să vină să vadă copilul, dar bătăile au continuat. Odată, când am sunat la Poliție, au venit niște agenți de la comună și l-au găsit dormind, au spus că «lasă-l să doarmă» și nu i-au făcut nimic după aia.

AFLĂ ȘI: MIHAELA RĂDULESCU, DEZVĂLUIRI DUREROASE DIN PERIOADA ÎN CARE A FOST BĂTUTĂ! A POVESTIT CUM S-A ÎNTÂMPLAT TOTUL: “DACĂ LE FAC O VINĂ…”

Acum băiatul nu mai vrea cu tata, plânge când mă vede bătută, vine și spune că mă pupă pe vânătăi să îmi treacă. El bea în fiecare zi, are cazierul pătat, este un pericol pentru noi și mă forțează să vând apartamentul să poată lua din bani. Pe copil nu-l lovește, dar nu se știe niciodată. La un moment dat, copilul a vărsat ciorba, e doar un copil de 3 ani… iar el m-a bătut foarte rău pe mine pentru asta”, a mai spus spune Lenuța Văcărașu.

Femeia de 40 de ani și-a scos certificat medico-legal și a făcut plângere la IPJ Iași. „Văcărașu Lenuța prezintă echimoze, tumefacții, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu mijloc contondent și posibil comprimare cu mâna, pot data din 21.05.2020. Necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Citește și...