Mihaela Rădulescu, dezvăluiri dureroase din perioada în care a fost bătută! A povestit cum s-a întâmplat totul: “Dacă le fac o vină…”

Publicat: 22/04/2020 | 09:20
Mihaela Rădulescu, dezvăluiri dureroase din perioada în care a fost bătută! A povestit cum s-a întâmplat totul: “Dacă le fac o vină…”

În cadrul unui interviu emoționant, Mihaela Rădulescu a făcut dezvăluiri dureroase din perioada în care a fost bătută. Fosta prezentatoare de la Pro TV a povestit cum s-a întâmplat totul. În prezent, ea locuiește în Monaco împreună cu logodnicul său, Felix Baumgartner, și fiul pe care îl are dintr-o relație anterioară. Ayan Schwartzenberg are 15 ani.

Citește și: Legătura dintre Mihaela Rădulescu și Sir Stirling Moss, regretata legendă Formula 1! Felix Baumgartner a vorbit despre asta în trecut

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri dureroase din perioada în care a fost bătută

Pe când era o copilă și era înscrisă la cursuri de gimnastică ritmică, Mihaela Rădulescu a fost bătută. În cadrul unei emisiuni, fosta prezentatoare a făcut dezvăluiri dureroase despre părinții ei, dar și antrenorii care i-au aplicat câteva corecții în timpul orelor de antrenamente, pe care le-a avut în orașul natal, Piatra Neamț.

“Dacă le fac o vină părinților mei e că au acceptat să le fie bătut copilul, crezând că asta face parte din dresaj”, a afirmat Mihaela Radulescu într-un interviu pe care l-a acordat Eugeniei Vodă, realizatorea emisiunii “Profesioniștii” de la TVR în octombrie 2008.

Află și: Mihaela Rădulescu, mesaj pentru iubit și “soacră”, pe Instagram. “Vă mulțumesc”! Ce s-a întâmplat luni, 20 aprilie 2020

Profesoara Georgeta Donici, fosta antrenoare de gimnastică a vedetei,  a declarat în urmă cu cinci ani: “Mihaela a început să facă gimnastică încă de la cinci ani. O luam de mână și o duceam la sală, la antrenamente, eu fiind vecină de bloc cu familia ei. A continuat să facă gimnastică de performanță până în clasa a XI-a, când a întrerupt antrenamentele pentru a învața pentru bacalaureat și facultate”, relatează wowbiz.ro.

Nu rata: Așa a ”agățat-o” Felix Baumgartner pe Mihaela Rădulescu: ”M-a bombardat! Mă trecuse în telefon Romanian Chick!”

Mihaela Rădulescu, niciodată pe podium când a făcut gimnastică ritmică

“Era talentată și perseverentaă avea psihicul foarte bun și dacă scăpa, de exemplu, mingea nu se lasă, o lua și-si termina exercițiul. Din păcate, deși, a participat la numeroase concursuri, nu a avut niciodată medalie, ieșea mereu pe locul patru. Lua mențiune adica”, a mai spus profesoara Georgeta Donici pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Viața după coronavirsu! Mihaela Rădulescu, sfaturi pentru fiul ei: “Orice plan de căsătorie ar trebui să înceapă cu două săptămâni de carantină”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt de 5 ani împreună

Pe 23 octombrie 2019, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au aniversat cinci ani de relație, iar celebra română i-a făcut o declarație de dragoste în public.

Află și: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri neașteptate despre relația cu Felix Baumgartner: “O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni…”